Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Apunta’t al campus oficial d'handbol del FCB!


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Campus'08 Handbol

Imatge del reportatge titulat:Apunta’t al campus oficial d'handbol del FCB!
Imatge del reportatge titulat: Apunta’t al campus oficial d'handbol del FCB!  Imatge del reportatge titulat: Apunta’t al campus oficial d'handbol del FCB!
Inscripcions
Si no et vols perdre l’oportunitat de participar en el Campus oficial del FC Barcelona, no deixis d’omplir aquest formulari . També podeu enviar un correu electrònic a campus.handbol@fcbarcelona.cat

Apunta’t al campus oficial d'handbol del FCB!

Handbol i Barça han anat sempre de la mà. Ha estat així en el passat i ho serà en el futur. Per seguir fomentant un esport que ens apassiona, aquest estiu arriba la primera edició del Campus d’Handbol.

Tots els joves nascuts entre el 1991 i el 1999 tenen l’oportunitat de seguir millorant en l’aprenentatge de l’handbol amb els entrenadors i educadors més preparats. Alhora, aprofitant el lloc on es durà a terme l’estada, es podran practicar altres activitats molt divertides.

Activitats

Les activitats que es duran a terme en aquesta primera edició del Campus d’Handbol seran molt diverses i divertides. D’aquesta manera, i a més dels entrenaments i les competicions relacionades amb l’handbol, tots els que hi participin podran gaudir d’activitats tant a la piscina com a la platja, de jocs de lleure i d’una excursió a Port Aventura.

Lloc

El Campus d’Handbol oficial del FC Barcelona tindrà lloc a l’Hospitalet de l’Infant (el Baix Camp). La residència quedarà fixada a l’alberg municipal d’aquesta localitat, i els alumnes s’allotjaran en habitacions de 4 o 6 persones.

Dates i preus

La data d’inici del Campus d’Handbol serà el dissabte 21 de juny, i tindrà una durada d’una setmana, és a dir, fins al dissabte 28 del mateix mes. El preu per als socis del FC Barcelona és de 350 euros, mentre que per a la resta té un cost de 410 euros.

Els participants rebran material de regal com ara samarretes, bermudes i una motxilla, entre d’altres obsequis. A més, se sortejarà roba del FC Barcelona.

Temporada 07/08

Detall de la opció seleccionada

Plantilla 07/08


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana