Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça-Boca: cinc anys després


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: L’últim duel

Imatge del reportatge titulat: Barça-Boca: cinc anys després
LA FITXA DEL PARTIT
FC BARCELONA, 1
BOCA JÚNIORS, 1

FC Barcelona: Valdés (Rustu, 46’), Puyol, Márquez (Andersson, 46’), Cocu, Reiziger, Xavi, Gerard, Luis Enrique, Overmars (Luis García, 63’), Ronaldinho
(Quaresma, 76’), Saviola (Kluivert, 46’).

Boca Júniors: Abbondanzieri, Jerez, Schiavi, Burdisso, Rodríguez, Cascini, Battaglia, Cagna, Barros Schelotto (Donnet, 72), Iarley (Villarreal, 72), Tévez.

Gols: 0-1 Tévez (42’); Gerard (67’)

Penals: 5-4

Barça-Boca: cinc anys després

L’última visita de Boca Júniors al Barça en un Trofeu Joan Gamper data de l’any 2003. El Barça de Rijkaard es va estrenar davant de la seva afició guanyant el torneig als penals.

El 22 d’agost del 2003 un Camp Nou amb més de 90.000 espectadors donava la benvinguda a un Barça molt renovat. Era el primer Gamper amb Joan Laporta de president, l’estrena de Frank Rijkaard a la banqueta del Camp Nou i l’estrena de Ronaldinho davant d’una afició que ràpidament l’idolotraria.

Una gran festa

22-08-03_Luis_Enrique_04.jpgUn acte ple de color, festa i il·lusió servia de preludi de la 38a edició del Trofeu Joan Gamper, que comptava amb la presència de Boca Júniors com a equip convidat.

Sobre el terreny de joc, el Barça va portar la iniciativa des del principi, però es va topar amb un rival molt ordenat i perillós al contraatac. Carlos Tévez, la gran estrella del conjunt xeineze, va avançar Boca poc abans del descans després d’una brillant acció individual.

Rustü, protagonista

A la represa, el Barça va sortir amb la convicció de no deixar escapar el seu Trofeu i Gerard va empatar, al minut 67, en aprofitar el rebuig d’una rematada al pal de Kluivert. Malgrat que el final va ser molt obert, no hi va haver més gols i el títol es va acabar decidint als penals. Llavors, el porter del Barça, Rustü, es va erigir en l’heroi en aturar la pena màxima decisiva. El Gamper es va quedar a casa.

Una mirada enrere

Detall de la opció seleccionada
  • El palmarès El palmarès
  • Els equips participants Els equips participants
  • Els golejadors Els golejadors
  • El Gamper del 2007, de dol El Gamper del 2007, de dol

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana