FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Reportatge sobre: Futbol

Imatge del reportatge titulat: Messi, el col·leccionista de títols  Imatge del reportatge titulat: Messi, el col·leccionista de títols  Imatge del reportatge titulat: Messi, el col·leccionista de títols

Messi, el col·leccionista de títols

Tot i no endur-se cap títol col·lectiu, Leo Messi va aconseguir la temporada 2007/08 fins a cinc premis individuals.

Si la temporada 2006/07 va ser la que va consolidar Messi com un dels grans cracs en l’àmbit mundial, gràcies al hat-trick al Madrid o el seu golàs al Getafe a la Copa del Rei, en el curs 2007/08 l’argentí encara va anar més lluny i va rebre fins a cinc premis que el van convertir en un dels jugadors amb més present i futur de l’elit del futbol.

Els premis FIFPRO i Bravo, els primers

El 8 de novembre va arribar el primer dels cinc premis que va rebre l’argentí. Era el FIFPRO , que l’incloïa en l’Onze Mundial de la temporada anterior en un premi escollit pels mateixos futbolistes.

Només dues setmanes més tard Messi va obtenir el premi Bravo , lliurat per la revista italiana “Guerin Sportivo”, que el reconeixia com el millor jugador d’Europa de menys de 21 anys de l’any 2007.

Prestigi mundial

El reconeixement més important, però, va arribar al mes de desembre. Primer quan Messi va ser designat Pilota de Bronze per la revista “France Football”, únicament superat per Kaká (Milan) i Cristiano Ronaldo (Manchester United).

El 17 de desembre del 2007 va rebre un altre premi de prestigi mundial: el fet de ser considerat per entrenadors i capitans de seleccions com el segon millor jugador del món, un trofeu que va rebre a Zuric durant la Gala FIFA World Player . Només Kaká el va superar.

El millor iberoamericà de la Lliga

El febrer del 2008 Messi va obtenir l’últim títol d’aquesta llarga llista de premis. L’agència EFE el va acreditar com a millor jugador iberoamericà de la Lliga de la temporada 2006/07. En total, cinc premis per a un argentí que mai oblidarà l’any 2007.

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana