Imatge del reportatge titulat: A un pas de la final de Copa
4 gols: Henry
2 gols: Ezquerro
1 gol: Bojan, Gudjohnsen, Xavi i Eto'o

A un pas de la final de Copa

Per segon any consecutiu el FC Barcelona es va quedar a les portes de la final de la Copa del Rei en caure eliminat davant el València a les semifinals.

Després de guanyar l’Alcoià als setzens de final, els homes de Rijkaard van superar el Sevilla i el Vila-real en dues eliminatòries molt igualades en què van ser decisius dos gols d’Henry.

A l’anada de semifinals, 1-1

El rival a les semifinals va ser el València de l’exblaugrana Ronald Koeman. En el partit d’anada, disputat al Camp Nou, el Barça va tenir moltes ocasions de gol, però va topar amb el porter valencianista Hildebrand, que es va convertir en l’heroi del seu equip, i amb un gol de Villa que posava costa amunt l’eliminatòria. Amb tot, un gol in extremis de Xavi al minut 94 va permetre l’empat (1-1).

Sense remuntada

A la tornada els barcelonistes es van ressentir en excés d’un mal primer temps que va acabar amb victòria local per 2-0. Un gol d’Henry al minut 72 feia presagiar la remuntada, però en l’acció següent Mata va fer el 3-1.

El Barça no va llançar la tovallola i Eto’o va marcar el 3-2 quan faltaven deu minuts per al final, però ja no va tenir temps per igualar el partit i la remuntada es va quedar a mig camí. El Barça es quedava a un gol de la final.

A la final el València va superar amb comoditat el Getafe de Michael Laudrup (3-1).

Consulta aquí tots els resultats del Barça a la Copa 2007/08.

Temporada 07-08