Reportatge sobre: Futbol. Lliga de Campions.

Imatge del reportatge titulat: Eliminats amb el cap ben alt
3 gols: Gudjohnsen
2 gols: Iniesta, Giuly, Ronaldinho i Deco
1 gol: Puyol, Messi i Eto'o

Eliminats amb el cap ben alt

El FC Barcelona no va poder revalidar el títol aconseguit a Paris en caure eliminat als vuitens de final davant el Liverpool.

A la primera fase de la competició, l’equip de Rijkaard va acabar a la segona posició del seu grup, integrat també pel Chelsea, el Werder Bremen i el Levski Sofia. El Barça es va classificar per als vuitens en el darrer partit que l’enfrontava al Werder Bremen en el Camp Nou. Els blaugranes, que comptaven amb les baixes d’Eto’o i Messi, necessitaven la victòria i ho van aconseguir per 2-0 , amb un gran gol de falta de Ronaldinho i un de Gudjohnsen.

El Liverpool, el butxí

El rival als vuitens va ser el Liverpool, que va sorprendre als homes de Rijkaard en el partit d’anada disputat al Camp Nou ( 1-2 ). Tot i el gol inicial de Deco, el conjunt de Benítez va capgirar el marcador amb gols de Bellamy i Riise. Només una gran remuntada a Anfield permetria al Barça accedir als quarts de final. I va estar a punt d’assolir aquesta fita. Després d’una primera part on els anglesos van disposar d’oportunitats per avançar-se en el marcador, Gudjohnsen va marcar el 0-1 al minut 75 de partit. Amb tot, si bé els barcelonistes ho van intentar fins al final, no van poder marcar un altre gol que els hagués donat el passi a la següent eliminatòria.

Fes clic aquí per accedir a les estadístiques de la Lliga de Campions.

Temporada 06-07