Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rijkaard, satisfet amb les opcions en atac


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

futbol

30.09.2006 01:05

Rijkaard, satisfet amb les opcions en atac

Frank Rijkaard s'ha mostrat molt satisfet amb el rendiment que tant Gudjohnsen com Saviola han ofert a la punta de l'atac barcelonista en el partit de San Mamés, el primer que el Barça afrontava sense Samuel Eto'o.


Els dos estaven en boca de tots, i tots dos han complert amb el seu comès a la perfecció. Tant Gudjohnsen, que per primera vegada ha estat titular a la Lliga, com Saviola, que ha entrat en el minut 71 de partit en substitució de l'islandès, han aconseguit marcar dos gols claus per als interessos del FC Barcelona, que ha acabat imposant-se per 1-3 en un partit que se li havia torçat després del gol matiner de Yeste en el minut 11.

La importància del gol de Guddy

"Sempre és important poder marcar la diferència amb gols. M'alegro molt per Gudjohnsen i Saviola. Els seus gols ens han ajudat i ens han donat tranquil·litat. A més, hem tingut moltes més ocasions per marcar més gols", ha indicat el tècnic holandès del FC Barcelona. Quant al gol de jugador islandès del Barça en concret, Rijkaard ha indicat que "Gudjohnsen no té encara ritme de 90 minuts, però ha treballat molt. El seu gol -el segon del Barça- ha estat molt important per a ell i per a l'equip perquè ens ha donat tranquil·litat".

Màxima motivació, malgrat el resultat advers

Les coses no han començat massa bé per al Barça, que ha vist com en el minut 11 l'Athletic Club de Bilbao s'avançava en el marcador. En aquest sentit, Rijkaard ha destacat "la motivació i les ganes dels jugadors a l'hora de seguir buscant la victòria fins que hem aconseguit la tranquil·litat amb l'1-3 al marcador".

L'expulsió de Casas

Sobre la jugada de l'expulsió de Casas en el minut 21, el tècnic barcelonista ha comentat que "ha estat falta, però no he vist com estaven col·locats els jugadors. No puc dir si és vermella o no, ha estat una interpretació de l'àrbitre". En canvi, Rijkaard ha reconegut que l'expulsió "ha afectat al desenvolupament del partit", ja que abans d'ella el conjunt local guanyava per 1-0.

Una victòria important

Sigui com sigui, Rijkaard s'ha mostrat "content" per una victòria que considera "important" per al seu equip i pel fet que hagin aconseguit marcar els dos davanters que hauran de substituir Eto'o en els pròxims mesos.

Rijkaard, satisfet amb les opcions en atac
Joan Laporta elogia l'Athletic
Just després del partit, el president Joan Laporta ha tingut unes paraules per al rival del FC Barcelona d'aquesta nit, l'Athletic Club de Bilbao. Laporta ha dit haver vist un "Athletic molt motivat", i ha destacat que, per sobre de tot, ha notat com els seus jugadors "han saltat al terreny de joc amb moltíssimes ganes d'agradar a la seva afició". Per tot això, Laporta considera que “la presidenta de l'equip pot estar contenta". Finalment, el president barcelonista no ha dubtat a mostrar el seu convenciment que "al final l'Athletic estarà on es mereix, que és en les primeres posicions de la classificació".


Comparteix a


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana