Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell: “El soci es mereix joc net”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.06.2010 20:34

Rosell: “El soci es mereix joc net”

www.fcbarcelona.cat


El candidat a la presidència del Barça espera que els debats electorals serveixin “per ser constructius i explicar projectes”. Rosell diu que “estem donant un mal exemple arreu del món”.


Són vuit dies de campanya intensos. De fet, ja fa setmanes que la candidatura de Sandro Rosell treballa per fer arribar el seu programa electoral als socis. Però arriba la recta final i els debats entre els aspirants de la pròxima setmana pot fer decidir els indecisos.

“No sóc un expert i no sé quin pes tenen els debats en la decisió que pren el soci. Si els debats són constructius i per explicar projectes ens faran millorar el millor club del món”, diu Sandro Rosell. “Estic convençut que la resta de candidats faran un pas enrere i només pensaran en ells i el seu projecte. El que es mereix el soci del Barça és joc net”. I és que el soci 12556 diu que “si segueixen com fins ara, el que farem és donar un mal exemple arreu del món. Els nostres rivals es deuen estar rient de nosaltres, perquè no estem donant un bon exemple”.

Enquestes internes

Una enquesta interna de la candidatura de Sandro Rosell li dóna una intenció de vot de prop del cinquanta per cent. Rosell reconeix que “és una tendència, no hi ha cap dubte”. Però afegeix: “Aquestes enquestes són una dada. L’enquesta de debò serà diumenge. Nosaltres posem aquestes dades al calaix i continuem amb el nostre pla de ruta”.

Aliança entre Ingla i Ferrer

fira_de_tot_cat.jpgAgustí Benedito va manifestar que no descarta un pacte entre Marc Ingla i Jaume Ferrer. Rosell ho desconeix, però comenta que “si ells pacten i consideren que pel bé del Barça és bo que s’uneixin els dos equips i els dos programes, perfecte”. Això sí, la candidatura de Sandro Rosell anirà sola fins al final. “Nosaltres seguirem el nostre pla de ruta explicant als socis del Barça el nostre projecte”.

Resposta a Ferrer

Jaume Ferrer ha explicat que vol introduir als Estatuts “la incompatibilitat de tenir negocis en el món del futbol i l’esport mentre es formi part de la Junta Directiva”, fent al•lusió a Sandro Rosell. “El candidat a la presidència del Barça el primer que ha de fer és ser molt honest. El que faci en les seves activitats professionals és secundari”, ha contestat Rosell. “El més important és ser honest i pensar en el Barça”.

Rosell i l’USAP de Perpinyà

Rosell ha anunciat que la seva candidatura, en el cas que guanyin les eleccions, té un principi de conveni amb l’USAP de Perpinyà. “Aquest dimarts vindran a Barcelona, ens trobarem amb ells i, si tot va bé, les dues institucions ens demostrarem un suport mutu”.
Fotos candidatura de Sandro Rosell.
Fotos candidatura de Sandro Rosell.
Rosell amb De tot CAT
Rosell i el seu equip ha visitat aquesta tarda la primera edició de la fira De tot CAT, una iniciativa que té per objectiu donar a conèixer i fomentar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial. Abans s’ha reunit amb socis de Banyoles i Olot.


Comparteix a

Candidats


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana