FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Barça TV estrena dimarts vinent un nou programa, ‘Els culers de les sis copes’, que neix amb l’objectiu d’homenatjar un element bàsic en la consecució dels èxits del primer equip de futbol: l’afició.

Així doncs, ’Els culers de les sis copes‘ és un programa que homenatja la il•lusió i el suport dels socis i aficionats que també han fet possible la millor temporada del món. Amb una periodicitat quinzenal, serà presentat per la periodista Sònia Sanz i s’emetrà els dimarts a partir de les 20.30 hores.

L’afició, element imprescindible

Les sis copes conquerides pel Barça han estat possibles gràcies a un equip que ha combinat el geni individual amb la destresa i la generositat col•lectiva, gràcies a un cos tècnic i un entrenador que han sabut crear un estil enlluernador i han coordinat els jugadors amb excel•lència, i gràcies també a un club sòlid i modèlic en totes les seccions. Però els reconeixements que fins ara s’han fet uns i altres oblida un element bàsic, imprescindible: els seguidors.

L’autobús de les sis copes, font d’inspiració

Gràcies també al seu suport el Barça ha arribat aquesta temporada on ha arribat. És per aquest motiu que el programa busca per tota la geografia catalana –aprofitant la gira del Bus dels Campions 2009– una representació d’aquests culers que viuen els colors des de l’entusiasme i l’entrega més absoluta. Aquí i allà hi ha seguidors per als quals el Barça no és que sigui més que un club, sinó que és una part bàsica de les seves vides.

El contingut
En cada programa, que tindrà una durada de 30 minuts, s’entrevisten tres persones o entitats que destaquen per l’espectacularitat, per la tendresa o per la singularitat, i que ens expliquen de quina manera, pròpia i especial, han viscut la temporada de les sis copes.


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana