FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat
Imatge del reportatge titulat:EL PROJECTE SOLIDARI DELS SOCIS 2009

EL PROJECTE SOLIDARI DELS SOCIS 2009

El Futbol Club Barcelona destina el 0,7% dels seus ingressos ordinaris a la seva Fundació. És per això que els més de 160.000 socis del club aportem el 0,7% de la quota anual del carnet de soci als projectes solidaris d’aquesta entitat.

Després de l’èxit de la iniciativa engegada l’any passat en que, per primera vegada, els socis van poder decidir quin era el projecte propi més emblemàtic de la Fundació en el 2008, aquest any tornem a obrir la votació per escollir el projecte solidari dels socis per a l’any 2009.

Des de fa dues temporades la Fundació està desenvolupant un programa que té com objectiu la creació i consolidació d’una Xarxa Internacional de Centres Solidaris per a l’Educació i l’Esport (XICS), que en l’actualitat està present en 10 països de quatre continents i dóna assistència a més de 1400 nens.

El desembre de l’any passat els socis van escollir el projecte XICS de Senegal i enguany l’elecció del projecte versarà sobre la temàtica de la immigració. Podeu escollir un d'aquests tres projectes solidaris:

El XICS de Santa Coloma de Gramenet (Catalunya) amb la orientació familiar i social de les famílies nouvingudes, el XICS de Tànger (Marroc) fent prevenció de l’emigració il•legal a Europa de molts joves i al XICS de El Salto (Mèxic) per l’assistència d’infants i mares de famílies nombroses en les quals el pare ha emigrat als EUA i no ha tingut més contacte amb els seus.

El XICS tenen la finalitat de donar a les nenes i als nens “l’oportunitat” que moltes vegades els manca, i els ofereix un accés adequat a l’educació, la salut i la protecció, utilitzant com a eix vertebrador l’eina que com a club coneixem millor: l’esport.

La Fundació durà a terme tots els projectes XICS, però el projecte escollit pels socis es destinarà el 0,7% de la quota anual del carnet de soci 2009 de cadascun dels més de 160.000 socis del FC Barcelona.

A continuació trobaràs informació sobre els tres projectes proposats per aquest any i l’enllaç per escollir i votar el projecte que prefereixis.

Votar Catalunya  Votar Mexic  Votar Marroc 

Finalment, l’elecció del projecte dels socis ha quedat repartida de la manera següent:

XICS Catalunya: 44%
XICS Mexic: 30%
XICS Marroc: 26%

Gràcies per la vostra participació.  

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana