La Fundació, contra el càncer de mama

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.10.2011 17:17

La Fundació, contra el càncer de mama

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona dóna suport, en el marc del partit FCB-Racing, a “Suma’t al Rosa”, la campanya contra el càncer de mama que aquest any organitza l’AECC de Barcelona.


La Fundació, contra el càncer de mama

    
La Fundació, un any més, es posiciona en la lluita contra el càncer de mama. Ho farà durant el partit FCB-Racing i repartirà llacets de color rosa, símbol de la lluita contra aquesta malaltia, a les zones VIP i presidencials de l’Estadi.
En la prèvia del partit també es passarà un vídeo de sensibilització sobre la causa i l’‘speaker’ del Camp Nou, Manel Vich, farà també una menció de la implicació del Club en aquest tema.

Amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer 

“Suma’t al Rosa” és el lema de la Campanya Contra el Càncer de Mama que aquest any organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona. En la lluita contra el càncer de mama, un dels que afecta un nombre més gran de població, la conscienciació, la prevenció, la solidaritat, la mobilització i el suport de cadascú de nosaltres, és clau. “Suma’t al rosa” és una crida, un moviment que simbolitza aquesta lluita i, sobretot, un punt de vista positiu i solidari de tota la població que es farà realitat a tot el centre de Barcelona el dia 19 d’octubre, Dia Internacional Contra el Càncer de Mama.  
Més informació a www.barcelona.aecc.es

Notícies Fundació