S’inicien les conferències de ‘Som el que mengem’

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.10.2011 15:57

S’inicien les conferències de ‘Som el que mengem’

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona ha preparat un nodrit cicle de confrències en el marc de la campanya ‘Som el que mengen’ a set universitats catalanaes. L’objectiu és fomentar la pràctica esportiva i la dieta sana.


Foto: Arxiu FCB
Foto: Arxiu FCB

Més activitats
Durant el proper mes de novembre ‘Som el que fem, som el que mengem’ recorrerà tot Catalunya i arribarà a 50 municipis. A cada ciutat s’hi celebrarà una xerrada en què s’oferiran ‘packs d’alimentació saludable’ a tots els participants, així com informació sobre l’activitat física, l’esport i la dieta sana.
     
‘Som el que fem, som el que mengem’ enceta aquest mes d’octubre el seu recorregut per les universitats catalanes. Aquesta campanya impulsada per la Fundació FC Barcelona, que pretén fomentat la pràctica esportiva i els hàbits alimentaris saludables entre els més joves, oferirà conferències gratuïtes durant els propers dies a set universitats catalanes.
 
Amb la participació de metges i exjugadors
 
A cadascuna de les xerrades, experts en nutrició i esport explicaran els valors de posar en pràctica aquests hàbits saludables.  Hi participaran metges i nutricionistes de la Fundació Alícia, la Fundació SHE,  l’Institut Català d’Oncologia i el Departament de Salut de la Generalitat. A cada xerrada hi assitirà també un exjugador del FC Barcelona que explicarà les seves vivències personals en aquest àmbit. Està confirmada la presència en aquestes sessions, entre d’altres, de Josep Maria Fusté, David Barrufet, Roger Esteller i Pere Valentí Mora i es compta amb la col·laboració de l'Agrupació Barça Juagdors.
 
A set ciutats catalanes
 
Les conferències estan obertes a tothom, tot i que estan especialment dirigides a l’entorn més immediat dels joves i infants com poden ser les seves famílies i, especialment,  a estudiants, monitors, tècnics i educadors esportius que tenen especial incidència en el públic potencial d’aquesta campanya.
 
El calendari de conferències és el següent:
 
Lleida, 17 d’octubre a la Faclutat de Medicina de Lleida.
Barcelona, 19 d’octubre a l’INEFC Barcelona.
Manresa, 25 d’octubre a la Fundació Universitària del Bages.
Girona, 26 d’cotubre a la Facultat de Dret de la Universistat de Girona.
Vic, 27 d’octubre a la Universitat de Vic.
Reus, 27 d’octubre a la Universitat Rovira i Virgili.
Tortosa, 28 d’octubre al Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.
 
Consulta els horaris i els ponents de cadascuna d’aquestes conferències aquí.
 
 

Notícies Fundació