Bill Gates expandeix els valors del Barça

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

07.10.2011 12:01

Bill Gates expandeix els valors del Barça

www.fcbarcelona.cat


En una visita recent a Nigèria, Gates ha deixat palès el compromís del Club en la lluita contra la pòlio entregant una samarreta del Club a una de les màximes autoritats del país en la lluita contra aquesta malaltia.


Busuyi Onabolu, president del comité nacional nigerià PolioPlus i Bill Gates, amb la samarreta del Barça. Foto: Gates Foundation
Busuyi Onabolu, president del comité nacional nigerià PolioPlus i Bill Gates, amb la samarreta del Barça. Foto: Gates Foundation

 
Des de l’estiu passat, el Barça, la Fundació FC Barcelona, i la Fundació Bill&Melinda Gates caminen de la mà amb l’objectiu d’eradicar la pòlio al món sota el lema ‘More than a goal. End polio’. En aquesta línia, el copresident d’aquesta fundació nord-americana, Bill Gates, ha fet, recentmenet, una visita a Nigèria, un país prioritari en la lluita contra aquesta malaltia i especialment compromès amb la causa.
 
El Barça, present al viatge
 
Bill Gates, conscient del poder del FC Barcelona en l’impuls de les causes socials, ha entregat una samarreta del Barça a Busuyi Onabolu, president del Comitè Nacional Nigerià PolioPlus, com a símbol del compromís de l’entitat blaugrana en la lluita contra aquesta malaltia.
 
Conscient de la implicació del Club
 
Durant aquest viatge el filantrop no ha volgut deixar passar l’oportunitat de comunicar la implicació del Barça en aquest projecte. Gates també s’ha reunit amb el president del país, Goodluck Jonathan, així com amb representants de les Nacions Unides i altres entitats socials que lluiten per eradicar la malaltia en aquest país, que s’ha marcat com a fita acabar amb la pòlio a finals del 2012.
 

Notícies Fundació