Dilluns, la Fundació a Miami amb Shakira

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

29.07.2011 18:02

Dilluns, la Fundació a Miami amb Shakira i els jugadors

El proper dilluns es presentarà a Miami l'acord de col·laboració entre la Fundació FC Barcelona i la Fundación Pies Descalzos. L'acte comptarà amb la presència de Shakira i de jugadors del primer equip.


Dilluns, la Fundació a Miami amb Shakira i els jugadors

Amb la presència de Shakira i de jugadors del FC Barcelona, ​​el proper 1 d'agost, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Pies Descalzos presentaran l'aliança "Soccer for youth development and healthy living" a la ciutat de Miami, Estats Units.
 
Projectes a Colòmbia i els EUA
 
Tot això forma part del conveni de cooperació que es va subscriure entre la Fundació Pies Descalzos i la Fundació FC Barcelona el 17 de febrer d'enguany, que inclou la construcció d'escenaris esportius i recreatius a Cartagena (Colòmbia) ia Miami (Estats Units) . Els projectes que emmarquen aquest acord, s'enfocaran principalment en treballs conjunts en favor dels nens i nenes més vulnerables de Colòmbia i la comunitat hispana als EUA que es troben en situació de riscos d'exclusió social.
 
Perfil dels beneficiaris
 
L'aliança "Soccer for youth development and healthy living" beneficia, als EUA a 28.441 nens i joves hispans que viuen al voltant de North Pointe Center 6881 NW 179th Street, 33.015 a Miami. Dels 4.409 d’aquesta comunitat amb pobresa infantil se’n beneficiaran directament un 46% d’origen cubà, un 22% colombians, un 12% nicaragüencs, un 8% veneçolans i un 12% d'altres països.
 
El projecte conjunt entre la Fundació FC Barcelona i la Fundació Pies Descalzos es desenvoluparà amb la col.laboració del YMCA of Greater Miami (Young Men 's Christian Asociation), en el North Pointe Center a Miami Dade County. És una comunitat d'escassos recursos sense cap servei educatiu d'aquest tipus en què YMCA of Greater Miami té un centre a la comunitat des de fa dos mesos. L'aliança aportarà recursos per rehabilitar-lo i convertir-lo en un espai esportiu per implementar un projecte d'educació i desenvolupament a través de futbol.
 
Aquest projecte de construcció i el programa educatiu serà executat en coordinació amb US Soccer Foundation i la implementació de YMCA of Greater Miami. Els valors fonamentals a treballar són: el joc net, el treball en equip, la victòria amb humilitat, la derrota amb dignitat i el respecte a les regles de joc.

Notícies Fundació