Acord amb la Fundació Bill & Melinda Gates

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.07.2011 20:42

Acord amb la Fundació Bill & Melinda Gates

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bill & Melinda Gates han iniciat una col•laboració per tres anys per donar energia a la lluita mundial per eradicar la poliomielitis.Bill Gates, copresident de la Fundació Bill & Melinda Gates, juntament amb el president del FC Barcelona Sandro Rosell i l’entrenador del primer equip Josep Guardiola, han anunciat aquest dijous la seva col·laboració al Newseum de Washington, DC. A ells s’hi han unit els jugadors Andrés Iniesta i Seydou Keita.

Eradicació de la pòlio

El primer any de col•laboració se centrarà en l’eradicació de la pòlio. Una malaltia que s’ha reduït a tot el món en un 99%, esdevenint un dels millors exemples del valor de les vacunes que salven vides. Aquesta malaltia, que abans paralitzava nens d’arreu del món, subsisteix ja en només quatre països, Nigèria, la Índia, el Pakistan i l’Afganistan, indrets on la transmissió de la pòlio no ha estat mai aturada fins ara.

“Més que un gol. Eradiquem la pòlio”

logo_gates_foundation.jpgEl FC Barcelona, amb més de 18 milions d’amics a Facebook i diversos canals a Twitter amb milions de seguidors, encoratjarà els seus simpatitzants mitjançant les xarxes socials. La publicitat i els anuncis a l’estadi durant els partits posaran en relleu la importantíssima oportunitat que ara té el món d’eradicar la pòlio i salvar milions de vides gràcies a la vacunació infantil. S’engrescarà els aficionats perquè facin pinya en l’esforç d’eradicar la segona pitjor malaltia de la història. La col•laboració farà servir l’eslògan “Més que un gol. Eradiquem la pòlio”, una clara al•lusió al lema del FC Barcelona, “Més que un club”.

Aquesta col•laboració permet a la Fundació Gates fer servir imatges i vídeos de l’equip del FC Barcelona per donar suport als esforços de conscienciació. Totes dues parts empraran els seus propis recursos financers per finançar el màrqueting i les activitats promocionals, i no rebran cap compensació per aquests esforços.

Els aficionats poden unir-se a la conversa a www.facebook.com/morethanagoal o buscar #morethanagoal a Twitter

[+] DÓNA SUPORT A LA CAMPANYA 'MORE THAN A GOAL. END POLIO'

Notícies Fundació