A Basilea per una causa social

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.07.2011 12:08

La Fundació, a Basilea per una causa social

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona estarà representada, el proper mes d’agost, a l’Special Youth Campus 2011, a la ciutat suïssa de Basilea, per vuit joves pertanyents a l’Special Olympics Catalunya.


Foto: Special Olympics Catalunya
Foto: Special Olympics Catalunya

Vuit joves d’entre 12 i 20 anys participaran de l’1 al 6 d’agost a l’Special Youth Campus 2011 de Basilea (Suïssa), organitzat per la fundació suïssa SCORT, on podran fer d’entrenadors de futbol i, a la vegada, enfortir les seves habilitats esportives i la seva autoconfiança. Aquests joves són esportistes que pertanyen a l’Special Olympics Catalunya i han estat seleccionats per aquesta entitat en col•laboració amb la Fundació FC Barcelona.

Visita al Museu

Dilluns, els participants en aquest campus van visitar el Museu del FC Barcelona acompanyats pel directiu Ramon Pont i les patrones de la Fundació Lola Bou i Marta de Llauder. Aquesta visita va ser una manera de conèixer de més a prop la història del Club i d’obrir boca davant del repte que suposa el campus de Basilea.

Aquest projecte enceta una nova etapa en les relacions entre la Fundació FC Barcelona i Special Olympics Catalunya, que, a partir d’ara, s’intensificaran i seran més estretes.

Notícies Fundació