L’agenda de la Fundació per a la gira americana

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.07.2011 11:34

L’agenda de la Fundació per a la gira americana

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i la seva Fundació duran a terme un acte solidari a cadascuna de les ciutats que el primer equip visitarà durant la gira. Seran esdeveniments amb la Bill & Melinda Gates Foudation, la Fundación Pies Descalzos i l’Unicef, entre altres.


Bill Gates en un acte de la seva Fundació Bill & Melinda Gates Foundation.
Bill Gates en un acte de la seva Fundació Bill & Melinda Gates Foundation.

La gira de pretemporada que farà el primer equip durant la primera setmana del mes d’agost pels Estats Units tindrà un caire social i solidari molt rellevant. El FC Barcelona i la Fundació FC Barcelona tenen prevista una agenda molt atapeïda en la qual s’han programat actes de presentació de projectes d’alt valor tècnic i destacada atracció mediàtica.

A Washington

El 28 de juliol, a Washington DC, la Fundació FC Barcelona i la Bill & Melinda Gates Foundation duran a terme un acte en el qual hi seran presents Bill Gates, Sandro Rosell i Josep Guardiola, com a representants de cadascuna de les parts. Sota la premissa que totes les vides tenen el mateix valor, la Bill & Melinda Gates Foundation treballa per fomentar models de vida saludables i productius.

El dia 30 de juliol, a Washington, es portarà a terme una trobada entre el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el president del Banc Interamericà de Desenvolupament, Luis Alberto Moreno, per avaluar els primers passos del projecte comú desenvolupat a les faveles de Rio de Janeiro que va ser presentat el mes d’abril passat.

Finalment, també a Washington DC, se celebrarà el dia 31 de juliol el Celebrity Soccer Challenge, en el qual Mia Hamm, ambaixadora del FC Barcelona als Estats Units, liderarà un partit benèfic en què participaran també representants del Club.

A Miami, amb la Fundación Pies Descalzos

L’1 d’agost, a la ciutat de Miami, es presentarà l’aliança entre la Fundació FC Barcelona i la Fundación Pies Descalzos i els projectes que s’emmarcaran en aquest acord. La cantant Shakira és la fundadora d’aquesta entitat social destinada principalment al foment de l’educació. 

A Dallas, amb l’Unicef

El 5 d’agost, a Dallas, la Fundació FC Barcelona i l’Unicef es trobaran en un acte amb l’objectiu de reforçar el compromís d’ambdues parts en la seva aliança pionera que demostra el potencial de l’esport i l’educació a l’hora d’oferir resultats tangibles als infants i joves.

Notícies Fundació