El 'frisbee', l’esport estiuenc del XICS

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.07.2011 12:15

El 'frisbee', l’esport estiuenc del XICS

www.fcbarcelona.cat


El centre XICS Santa Coloma de la Fundació del FC Barcelona ha escollit el 'frisbee' com l'activitat lúdica esportiva d’aquest estiu i amb l’objectiu de fomentar la integració social dels joves.


Sessió 'frisbee' a la platja de Badalona. Foto: Àlex Caparrós-FCB
Sessió 'frisbee' a la platja de Badalona. Foto: Àlex Caparrós-FCB

Una desena de nois i noies van practicar el 'frisbee' a la platja de Badalona durant el matí d’ahir. Aquesta activitat consisteix a llançar-se els uns als altres un disc mentre el fan rodar sobre ell mateix i recollir-lo amb la mà. Es tracta d'un esport en què no hi ha contacte físic i que obliga a desenvolupar altres facetes, com ara l’autocontrol del cos o l’autogestió, cosa que afavoreix el vincle entre els nens. De fet, els beneficiaris del centre XICS Santa Coloma van instruir-se amb la col·laboració de monitors de la fundació Ultimate Peixets.

“Fomentem la comunicació”

La coordinadora del XICS Santa Coloma, Sònia Piñero, destaca que aquesta activitat “es pot dur a terme a l’aire lliure, sobre la sorra de la platja, i el que aconseguim és fomentar la comunicació entre ells”. La Fundació del FC Barcelona aconsegueix, amb aquest activitat, reforçar la cohesió social entre els diferents beneficiaris del centre XICS.

Notícies Fundació