Mas i Rosell presentaran ‘Futbol net’ dissabte

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Fundació

07.07.2011 12:42

Mas i Rosell presentaran ‘Futbol net’ dissabte

www.fcbarcelona.cat


Artur Mas, acompanyat per Sandro Rosell, presidirà dissabte la presentació del projecte de la Fundació FC Barcelona ‘Futbol Net’, que pretén reeducar els joves a través de l’esport.


Mas i Rosell presentaran ‘Futbol net’ dissabte

El dissabte 9 de juliol, a les 11.00 h, al Camp de les Guixeres de la Coma Cros de Salt, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, presidirà la presentació del projecte ‘Futbol Net’ de la Fundació FC Barcelona en aquesta localitat gironina.

L’acompanyaran, entre d’altres, el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, l’alcalde de Salt, Jaume Torramadé, el directiu del FC Barcelona, Ramon Pont, i el delegat territorial de La Caixa a Girona, Jordi Nicolau.

‘Futbol net’ és un projecte impulsat per la Fundació FC Barcelona basat en la metodologia ‘Futbol 3’, que pretén reeducar els infants i joves a través de l’esport. El projecte compta amb la col•laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Salt, l’Obra Social de La Caixa i la Fundació Ser.Gi.

Notícies Fundació