‘Juga-la!’ es consolida a la comunitat educativa

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.07.2011 11:50

‘Juga-la!’ es consolida a la comunitat educativa

www.fcbarcelona.cat


El foment dels valors positius de l’esport a través de ‘Juga-la!’, el recurs en línia impulsat per la Fundació, tanca temporada amb un balanç positiu de visites al web i amb un bon posicionament a les escoles catalanes.


Taller formatiu de 'Juga-la!' a la Sala París, durant el passat mes de maig. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Taller formatiu de 'Juga-la!' a la Sala París, durant el passat mes de maig. Foto: Àlex Caparrós / FCB

 
El web del recurs fomatiu en línia ‘Juga-la!’ (www.juga-la.cat), impulsat per la Fundació, ha tancat curs amb bones xifres. Durant la temporada ha tingut 83.428 visites, que han suposat 613.072 pàgines vistes.
 
Als estaments educatius de la ciutat
 
Aquesta temporada la Fundació també s’ha incorporat, juntament amb set entitats més,  al Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (CCP), un grup format per més d’un centenar d’institucions que promouen una xarxa educadora de referència per als centres educatius de la ciutat. ‘Juga-la!’ també es va presentar aquest mes de juny en el marc del Pograma d’Activitats Escolars (PAE) impulsat per aquest Consell en què s’ha donat a conèixer aquest recurs a les escoles.
 
Tallers presencials de ‘Juga-la!’
 
Sota el nom ‘Els valors de l’esport, els valors del Barça’ durant els mesos d’abril i maig més de 3.000 infants de primària i secundària van gaudir dels tallers presencials de ‘Juga-la!’ impartits tant a la Sala París del Club com a les aules de les escoles arreu de Catalunya.
 La participació en aquests tallers d’exjugadors com David Barrufet i Gabi Cairo i del coordinador pedagògic de la Masia, Rubén Bonastre, va permetre als infants participants conèixer de primera mà com els valors com l’esforç, el compromís, la disciplina o l’autoconfiança acompanyen les carreres esportives exemplars.

Notícies Fundació