L’Ajuntament reconeix els valors de ‘Juga-la!’

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.10.2010 10:30

L’Ajuntament reconeix els valors de ‘Juga-la!’

www.fcbarcelona.cat


La Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona ha inclòs el recurs ‘Juga-la.cat!’ en el directori de materials didàctics contra el racisme que està elaborant el consistori com a membre de la Coalició Europea de Ciutats contra el Racisme.


El recurs formatiu en línia ‘Juga-la!’ (www.juga-la.cat) ha afegit un important reconeixement en el seu full de credencials en ser inclòs, recentment, en el directori de materials didàctics contra el racisme que està elaborant la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona.

Seleccionat per criteris de qualitat
 
Aquesta àrea del consistori està elaborant un directori de materials didàctics contra el racisme i d’entitats dedicades que estarà disponible a barcelonacontraelracisme.cat. Per a la creació d’aquest lloc web, l’Ajuntament ha realitzat una cerca a partir d’informació disponible a la xarxa i s’han tingut en compte un seguit d’indicadors de pertinença a la temàtica i de qualitat.
 
Promoció dels drets
 
Amb l’objectiu de garantir que a la ciutat tothom pugui gaudir dels seus drets,l’Ajuntament de Barcelona desenvolupa un conjunt de polítiques públiques de promoció dels drets, sensibilització i formació, seguiment i avaluació, adreçades tant als mateixos ciutadans i ciutadanes com a entitats o professionals.
  
L’Ajuntament reconeix els valors de ‘Juga-la!’
Membre de l’ECCAR
Aquesta iniciativa és un exemple del treball que desenvolupa la ciutat en la lluita contra aquesta xacra com a participant en el comitè directiu de la ‘Coalició Europea de Ciutats contra el Racisme’ (ECCAR), impulsada per la UNESCO; una agència de les Nacions Unides que, per cert, ha reconegut també la qualitat de ‘Juga-la!’.


Comparteix a

Notícies Fundació