Junts en la lluita contra el cÓncer de mama

Salta el men˙

Men˙ principal

Men˙ del contingut


Torna a l┤inici de la plana

Contingut

Enllaš al contingut associat

Club

15.10.2010 16:18

Junts en la lluita contra el cÓncer de mama

www.fcbacelona.cat


En el partit de dissabte contra el ValŔncia, el FC Barcelona, a travÚs de la Fundaciˇ, se sumarÓ a la campanya de lluita contra el cÓncer de mama impulsada per lĺAssociaciˇ Espanyola Contra el CÓncer (AECC) ľ Junta de Barcelona.


En la prŔvia del partit d’aquest dissabte, que enfrontarÓ el Barša amb el ValŔncia, el Club, a travÚs de la Fundaciˇ FC Barcelona, donarÓ suport a la campanya de lluita contra el cÓncer de mama impulsada per l’Associaciˇ Espanyola Contra el CÓncer (AECC) – Junta de Barcelona.
 
Informaciˇ als assistents al partit
 
Abans que comenci el partit es lliuraran llacets roses de la campanya, que simbolitzen la lluita contra aquesta malaltia, i s’oferirÓ informaciˇ sobre aquest tipus de cÓncer i l’AECC. A travÚs dels videomarcadors i de la megafonia del Camp Nou es farÓ esment al suport que la Fundaciˇ FC Barcelona dˇna a la lluita contra el cÓncer de mama.
 
L’objectiu: conscienciar la poblaciˇ
 
Aquest suport, al qual tambÚ s’afegeix el RCD Espanyol, forma part de la Campanya Contra el CÓncer de Mama 2010 que tÚ com a objectius: conscienciar la poblaciˇ en general de la importÓncia del diagn˛stic precoš en aquest tipus de cÓncer, la seva incidŔncia, el grau de superaciˇ, els avanšos en investigaciˇ i tractaments i els serveis que ofereix l’AECC per tal de lluitar contra aquesta malaltia.
 
 
Junts en la lluita contra el cÓncer de mama
Taxes de curaciˇ del 90%
El Dia Internacional Contra el CÓncer de Mama tindrÓ lloc el 19 d’octubre del 2010 . En l’actualitat, el cÓncer de mama Ús el tumor maligne de mÚs incidŔncia entre la poblaciˇ femenina: 1 de cada 8 dones desenvoluparÓ un cÓncer de mama. La mamografia peri˛dica i els avenšos en els tractaments permeten taxes de curaciˇ del 90%.


Comparteix a

NotÝcies Fundaciˇ