Les penyes recolzen la Fundació

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.10.2010 11:55

Les penyes recolzen la Fundació

www.fcbarcelona.cat


Els patrons Josep Maldonado i Sergi González, i Josep Cortada, director general de la Fundació, van presentar a la convenció de penyes de Donosti els nous reptes que encara la Fundacó i la importància de les peyes en el projecte solidari.


La convenció de penyes, que va tenir lloc dissate 9 d'octubre, va ser un dels actes centrals de la Trobada Mundial de Peyes del FC Barcelona, cel·lebrada enguany a Donosti. Allà, juntament amb d'altres vessants del club, la Fundació també hi va tenir protagonisme. Els patrons Josep Maldonado i Sergi González, i Josep Cortada, director general de la Fundació, van presentar en aquesta convenció els nous reptes i la importància de les peyes en el projecte solidari.

Sinergies entre les penyes i la Fundació 

Josep Cortada va explicar als penyistes assistents "que la Fundació ha de ser un espai participatiu per tal que tots els socis i penyistes puguin decidir on hem de posar els esforços i puguin decidir també com gestionar els recursos d’una manera austera i transparent”.

Per la seva banda, Maldonado, que, a banda de ser membre del Patronat, també és un actiu penyista, va apuntar que “el tàndem Fundació i penyes forma part del gran Barça del futur. Us demano, penyistes, que també us poseu la samarreta de la solidaritat”.

El patró Josep Maldonado, durant la seva intervenció al Kursaal de Donosti. Fotos: Àlex Caparrós-FCB
El patró Josep Maldonado, durant la seva intervenció al Kursaal de Donosti. Fotos: Àlex Caparrós-FCB


Comparteix a

Notícies Fundació