Es convoca el III Premi Esport i Ciutadania

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.10.2010 11:50

Es convoca el III Premi Esport i Ciutadania

www.fcbarcelona.cat


Per tercer any consecutiu, la Fundació FC Barcelona i Òmnium Cultural convoquen el ‘Premi Esport i Ciutadania’ de narrativa juvenil. El termini d’entrega d’originals es tanca el 12 de novembre.


La tercera edició del ‘Premi Esport i Ciutadania’ de narrativa juvenil, impulsat per la Fundació FC Barcelona i Òmnium Cultural, ha quedat oficialment convocat i es lliurarà, un any més, en el marc de la 60a Nit de Santa Llúcia, la Festa de les Lletres Catalanes, el mes de desembre d’enguany.
 
Fins al 12 de novembre
 
Aquest premi pretén estimular la producció d’obres de narració en les quals destaquin els valors de ciutadania lligats a l’àmbit de l’esport i, alhora, fomentar la lectura en llengua catalana entre els joves d’arreu dels Països Catalans i del món. Les obres aspirants al premi s’hauran de presentar abans del dia 12 de novembre del 2010 a les 19 hores a la seu de l’Òmniun Cultural, al carrer Diputació, 276, principal, 08009 de Barcelona.
 
Premi en metàl·lic i publicació
 
Hauran de ser narracions originals i inèdites escrites en català i que no hagin estat premiades en altres concursos. L’obra guanyadora serà publicada per l’editorial Cruïlla després de la signatura prèvia del contracte d’edició corresponent i el seu autor/a rebrà un premi en metàlic de 4.000 euros.
 
Podeu consultar les bases del concurs aquí.
  
Es convoca el III Premi Esport i Ciutadania
Santi Baró, premiat l’any passat
L’últim guanyador d’aquest guardó va ser l’escriptor Santi Baró amb la novel·la ‘Un contra onze’, una història ambientada a la Masia del FC Barcelona amb un jove camerunès com a protagonista.


Comparteix a

Notícies Fundació