Un ministre al XICS Senegal

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.09.2010 12:36

Un ministre al XICS Senegal

www.fcbarcelona.cat


Una delegació del govern senegalès ha visitat el centre XICS del Senegal situat a Richard Toll. La representació governamental ha lloat l’eficàcia del projecte.


El projecte ‘Caravana de l’estiu’, impulsat pel govern senegalès, permet la visita, cada estiu, d’una delegació del Ministeri de Joventut i Esports del país a un projecte en favor dels infants i els joves de cadascuna de les províncies senegaleses. Enguany el projecte escollit de la província Sant Louis, a la zona nord, ha estat el centre XICS de Richard Toll impulsat per la Fundació FC Barcelona.
 
Rebuts per l’equip educatiu
 
DSC03392.JPGLa visita es va dur a terme el diumenge 19 de setembre i la comitiva governamental va ser encapçalada pel ministre de Joventut i Treball del país, Mamadou Lamine Keita. L’equip educatiu del centre, amb el coordinador del projecte al capdavant, van rebre el misnitre acompanyats d’uns 300 convidats, tots ells beneficiaris del XICS, amb les seves famílies.

Un projecte que inspira
  
Lamine va visitar les instal·lacions del centre que comprenen aules, menjadors, tallers i blocs sanitaris. La trobada, en què hi van ser presents els mitjans de comunicació més importants del país, va concloure amb una petita festa a la pista esportiva, amb la presència de l’equip local d’handbol de Richard Toll, que entrena habitualment en aquest espai. El ministre, que va lloar la qualitat de les instal·lacions i l’eficàcia del projecte, va reconèixer que el govern ha impulsat tres centres al país inspirats en aquest centre XICS.
  
El ministre Lamine (al centre) durant la visita al XICS, acompanyat de part de l'equip educatiu del centre.
El ministre Lamine (al centre) durant la visita al XICS, acompanyat de part de l'equip educatiu del centre.
Important per a la sostenibilitat
Aquesta visita suposa una primera presa de contacte directe amb el Ministeri de Joventut i Esports, un pas important que els coordinadors del projecte valoren molt positivament amb vista a establir sinergies que afavoreixin la sostenibilitat del projecte.


Comparteix a

Notícies Fundació