El Barça també lluirà UNICEF a la Champions

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.06.2011 12:34

El Barça també lluirà UNICEF a la Champions

www.fcbarcelona.cat


La UEFA permetrà que el FC Barcelona llueixi el logotip d’UNICEF a l’esquena de la samarreta durant els partits de Lliga de Campions de la temporada 2011/12.


Foto: Arxiu FCB

El portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, ho ha anunciat així aquest dimecres en roda de premsa: “Fruit de la nostra acció activa amb UEFA i la bona predisposició de UEFA, serà possible que els partits de Lliga de Campions de la temporada que ve podem exhibir el logo d’ UNICEF a la nostra samarreta a la part de l’esquena, pendent de definir el disseny definitiu”.

Toni Freixa ha volgut agrair en nom del Club “la bona predisposició de UEFA”, que permetrà que la imatge del FC Barcelona a les competicions europees continuï associada a UNICEF. De fet, el primer cop que l'equip llueixi aquesta samarreta a Europa serà a Mònaco el 26 d'agost, amb motiu de la Supercopa d'Europa contra el Porto.

Dos patrocinadors a la samarreta

D’aquesta manera, el conjunt blaugrana lluirà dos patrocinadors a la samarreta a les tres competicions: Qatar Foundation a la part davantera de la samarreta i UNICEF a la part posterior.

Cal recordar que, en un principi, el reglament de UEFA no permetia dos tipus de publicitat en una sola samarreta.

Notícies Fundació