La música arriba a la Masia

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.06.2011 20:08

La música arriba a la Masia

www.fcbarcelona.cat


El projecte Barcelona CIUTAT-CONCERT, amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona, ha dut a terme aquest dissabte a la Masia un concert de cant coral i de música de cambra.


La música arriba a la Masia

Les instal·lacions de la Masia han estat, aquest dissabte a la tarda, l’escenari d’una de les cinquanta actuacions musicals que el projecte Barcelona CIUTAT-CONCERT ha desplegat per molts racons de la Ciutat Comtal aquest 4 de juny.

Cant coral i música de cambra a la Masia

El FC Barcelona, a través de la Fundació, ha col·laborat en aquesta iniciativa amb la cessió de les instal·lacions de la Masia, on s’ha celebrat un concert de cant coral i de música de cambra que ha anat a càrrec dels alumnes de Diesi Escola de Música. 

Una vintena d'alumnes de música, entre cantants i músics, han interpretat diverses peces en un espai emblemàtic per al barcelonisme on no és habitual veure aquest tipus d’espectacles. L’accés a aquests concerts ha estat gratuït.

El Barça, amb el foment de la cultura

L’objectiu de Barcelona CIUTAT-CONCERT és donar a conèixer les diferents activitats i projectes que estan desenvolupant les escoles de música de Barcelona, mostrar tots els estils musicals que s’imparteixen a la nostra ciutat i descobrir els pròxims artistes de l’escena barcelonina.

Més informació a: http://www.barcelonaciutatconcert.org/

Notícies Fundació