Bartra, artista solidari

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.06.2011 11:29

Bartra, artista solidari a favor de la inclusió sociolaboral

www.fcbarcelona.cat


Marc Bartra ha estat l’esportista escollit per la Fundació FC Barcelona per col·laborar en un projecte social impulsat per la Fundació Èxit amb motiu del seu desè aniversari, per al qual s’han pintat 20 grafits solidaris.


Bartra, durant el procés de pintura del quadre. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Bartra, durant el procés de pintura del quadre. Foto: Àlex Caparrós / FCB

      
Marc Bartra ha demostrat els seus dots artístics fora del terreny de joc i ho ha fet per una causa solidària. El jugador del Barça B ha participat en la pintura d’un grafit que forma part d’una col·lecció de 20 obres d’art, impulsades per la Fundació Èxit amb l’ajuda de 20 artistes del grafit. Aquestes obres es van presentar aquest dijous al MACBA i estaran a l’abast de possibles compradors també a la galeria barcelonina Art & Design. Els fons que es recaptin seran gestionats per la Fundació Èxit per posar en marxa projectes que fomentin la inclusió sociolaboral dels joves.
 
Primera col·laboració de Bartra
 
2011-05-31_CUADRO_SOLIDARIO_MARC_BARTRA_FUNDACIO_EXIT_011.jpgLa sessió artística es va dur a terme als porxos de la Masia. Bartra va pintar un grafit barcelonista, creat per l’artista Kader, amb l’ajuda d’altres integrants de la Fundació Èxit. “És la primera vegada que participo en un projecte solidari i m’ha agradat l’experiència”, va assegurar el central. Bartra es va mostrar “molt content” davant la possibilitat de participar en iniciatives que sovint recauen en cares més conegudes del primer equip. L’obra en què ha participat el blaugrana té un preu de 600 euros.
 
En favor de la inserció sociolaboral
 
La Fundació FC Barcelona ha estat l’encarregada de liderar aquest projecte per part del Club i amb aquesta iniciativa demostra, un cop més, la seva sensibilitat per les problemàtiques que afecten els joves de casa nostra.
La Fundació Èxit, fundada l’any 2000, té l’objectiu de possibilitar la inserció sociolaboral de joves que viuen en situació de risc d’exclusió social i que no han aconseguit integrar-se al camp acadèmic o laboral.
   

Notícies Fundació