Els altres guanyadors d’"Enviem la fam a la porra"

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.06.2011 15:38

Els encertants de la porra associada al recapte d’aliments dinen amb exjugadors del Barça

www.fcbarcelona.cat


Els encertants de la porra de la Copa del Rei associada a ‘Enviem la fam a la porra’ han dinat aquest dijous amb exjudadors del FC Barcelona a la Masia. És el punt i final a una campanya plena d’èxit en la qual el barcelonisme s’hi ha abocat.


Els guanyadors de la porra, amb els exjugadors del FC Barcelona. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Els guanyadors de la porra, amb els exjugadors del FC Barcelona. Foto: Àlex Caparrós / FCB

       
El projecte ‘Enviem la fam a la porra’ té més de 100.000 guanyadors. Són persones que viuen sota el llindar de la pobresa a Catalunya i que estan rebent els més de 200.000 quilos d’aliments recaptats, a través de les entitats associades a la Fundació Banc dels Aliments.
 
Els guanyadors de la porra
 
Però aquesta campanya, impulsada per la Fundació FC Barcelona, té uns altres guanyadors: els que van encertar la porra de la final de la Copa del Rei, que estava associada a cada donació. De totes les persones que van donar algun quilo d’aliments i van fer la porra,  deu van encertar el resultat de 0 a 1, i com a premi, aquest dijous han fet una visita a la Camp Nou Experience i han dinat a la Masia amb diversos exjugadors del FC Barcelona.
 
Dinar de germanor
 
2011-06-02_COMIDA_GANADORES_ENVIEM_LA_FAM_A_LA_PORRA_005.jpgEntre els encertants hi ha un grup de cinc joves pertanyents a associacions de discapacitats de la ciutat de Barcelona i també un seguidor de la USAP, Jean Pierre, que va fer la seva donació d’aliments el dia del partit de rugbi a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Tots ells han compartit un agradable dinar amb Toño De la Cruz, Josep Moratalla i Enric Masip, amb els quals han pogut xerrar sobre les seves vivències al Club i, com no, sobre l’actualitat del primer equip.
 
Des de Perpinyà fins a Barcelona
 
Per Jean Pierre Guerenneur, un dels guanyadors de la porra, que ha vingut des de Perpinyà a gaudir d’aquest premi, la campanya de recapte d’aliments “és una excel·lent iniciativa d’un gran club com el Barça, que sempre fa coses boniques tant al camp com en els aspectes socials”. L’exblaugrana Toño de la Cruz ha assegurat que “col·laborar en una causa com aquesta no té preu i tothom hauria d’estar obligat a fer-ho”.

Notícies Fundació