La Fundació i la Diputació de Barcelona, per l’esportivitat

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.01.2011 13:37

La Fundació i la Diputació de Barcelona, per l’esportivitat

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona i la Diputació de Barcelona han mostrat interès en desenvolupar projectes comuns que fomentin els valors cívics de l’esport.


La Fundació FC Barcelona ha iniciat converses amb la Diputació de Barcelona per estudiar possibles col·laboracions amb l’objectiu de difondre els valors educatius de l’esport. El president del FC Barcelona i de la Fundació, Sandro Rosell, i el president d’aquest organisme provincial, Antoni Fogué, s’han reunit recentment per explorar possibles vies de treball entre les dues entitats.
 
‘Juga-la!’ i ‘Fem equip’, models a seguir
 
En espera de la concreció del projecte, en aquesta matèria, la Fundació té en marxa dos programes consolidats al territori català: ‘Juga-la!’ i ‘Fem equip, fem ciutat’. D’una banda, ‘Juga-la!’ és el recurs en línia de foment de valors cívics a través de casos esportius reals, disponible per als estudiants de primària i secundària. I d’altra banda, ‘Fem equip, fem ciutat’ trasllada als clubs esportius de base models de conducta adequats que fomenten, principalment, la convivència i el ‘fair play’ entre els joves esportistes.
 
Aquests dos programes d’èxit reconegut seran, inicialment, la guia que seguiran les dues entitats per vertebrar el treball conjunt.
La Fundació i la Diputació de Barcelona, per l’esportivitat


Comparteix a

Notícies Fundació