Reis blaugrana per un dia

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.01.2011 15:55

Reis blaugrana per un dia

www.fcbarcelona.cat


Els jugadors del primer equip i una àmplia representació de la Junta Directiva s’han convertit en Reis Mags per un dia. Aquest diumenge futbolistes i directius han repartit regals i il•lusió entre els nens i nenes ingressats en diferents hospitals.


Tot i que ja fa uns dies que els Reis Mags han passat, aquest diumenge, per a molts nens i nenes ingressats als hospitals, Ses Majestats han tornat a passar. Messi, Xavi, Puyol, Piqué, Abidal... així, fins a tota la plantilla més el cos tècnic i una àmplia representació de la Junta Directiva, han visitat els més menuts que aquests dies es troben ingressats als hospitals.

Visita a set hospitals

2011-01-09_HOSPITAL_19.JPGUn cop finalitzada la sessió d’entrenament de portes obertes, l’equip i una àmplia representació de la Junta Directiva, amb el president Sandro Rosell al capdavant, s’han dividit en diversos grups per repartir regals als nens i nenes ingressats a Sant Joan de Déu, a la Vall d’Hebron, a Sant Pau, a l’Hospital del Mar, al Trias i Pujol, a l’Hospital de Barcelona i a l’Hospital de Nens de Barcelona.

Més que regals

2011-01-09_HOSPITAL_36.JPGA banda de repartir joguines entre els més petits, els barcelonistes han distribuït grans dosis d’il•lusió, la millor de les medicines per a nens amb salut delicada. Habitació per habitació, vestint-se, si feia falta, amb roba especial i mascareta, futbolistes, membres del cos tècnic i directius han mostrat la seva faceta més solidària amb els més petits, que han respost a aquest gest solidari amb somriures i gestos de tendresa envers els seus mites.

“És l’aventura més gran de la meva vida”

Una imatge val més que mil paraules, sobretot quan les paraules no surten. Això és precisament el que els ha passat a molts nens quan han vist els seus herois entrar a l’habitació carregats de regals. Als seus rostres però, quedava palesa l’emoció que sentien en veure els Messi, Xavi, Iniesta, Puyol, Guardiola i companyia en persona. “És l’aventura més gran de la meva vida”, assegurava en Gerard Puigdemont, un dels nens ingressats, després de compartir uns instants amb Messi, Milito i el president Rosell.

Un rei amb accent holandès

Les dues primeres setmanes d’Afellay a Barcelona estan sent molt intenses. A banda de debutar i disputar minuts en dues competicions diferents (Copa del Rei a San Mamés i Lliga a Riazor), aquest diumenge, el nou ‘20’ del Barça ha participat en una de les iniciatives solidàries del seu nou Club. L’holandès ha pogut comprovar en persona l’estima que li professen els seguidors blaugrana, ja que ha sentit com els nens corejaven el seu nom pels passadissos de l’Hospital de Sant Pau. Afellay ha contestat a aquestes mostres d’afecte signant autògrafs i fent-se fotografies amb tots aquells que li ho demanaven.
Foto: Miguel Ruiz (FCB)
Foto: Miguel Ruiz (FCB)

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Altres estrenes
Afellay no ha estat l’únic jugador que s’estrenava com a Rei Mag blaugrana. Per a Javier Mascherano, Adriano i David Villa també ha estat la seva primera vegada. Tots ells s’han mostrat contents de poder fer feliços els nens i nenes ingressats.


Comparteix a

Notícies Fundació