Primera excursió del XICS El Carmel

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.12.2010 13:41

Primera excursió del XICS El Carmel

www.fcbarcelona.cat


Una vintena de beneficiaris del XICS El Carmel i Entorn han patinat aquest dimarts a la Pista de Gel del FC Barcelona. Ha estat la primera sortida educativa programada per aquest centre, que va iniciar les classes fa unes setmanes.


 La primera excursió del nou centre XICS El Carmel i Entorn ha tingut l’esport com a eix vertebrador. Una vintena de beneficiaris d’entre 10 i 15 anys d’aquest centre de la Fundació FC Barcelona han visitat aquest dimarts la Pista de Gel del Club per gaudir d’un matí d’esport i germanor.
 
Activitat educativa i cohesionadora
 
2010-12-28_VISITA_XICS_SANTA_COLOMA_PISTA_DE_GEL_004.jpgSegons Carolina Ruiz-Tagle, directora d’aquest XICS, “amb aquestes excursions, a més de fer esport, podem treballar l’educació en valors, la manera de comportar-se, i creem cohesió de grup. Ha estat la primera sortida i tots han respost molt bé”. En Jordi, un dels beneficiaris del centre, de 12 anys, ha assegurat que al XICS fa “els deures, esport i els mestres m’ajuden”. Per a en Jordi, venir a patinar al Camp Nou l’ha “il·lusionat, perquè m’ho passo molt bé”.
 
Suport integral al barri d’El Carmel
 
El XICS El Carmel i Entorn, que utilitza les instal·lacions de l’IES Ferran Tallada de Barcelona, ha iniciat les seves classes fa unes setmanes. A la primeria del 2011 es farà la inauguració oficial, després que el mes de maig passat es presentés el projecte en societat. El centre, que anirà incorporant beneficiaris progressivament fins que arribin a uns vuitanta, ofereix reforç escolar, suport psicosocial, accés al lleure a través de l’esport i teràpia familiar a infants i joves del barri d’El Carmel de Barcelona i dels voltants que es troben en risc d’exclusió social.
Els beneficiaris del XICS Carmel han passat  un matí d'esbarjo amb els monitors. Foto: Àlex Caparrós / FCB
Els beneficiaris del XICS Carmel han passat un matí d'esbarjo amb els monitors. Foto: Àlex Caparrós / FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Unió de forces
El centre XICS El Carmel i Entorn és un projecte impulsat per la Fundació FC Barcelona que compta amb el cofinançament de l’Obra Social de La Caixa i on hi col·labora l’Ajuntament i l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona.


Comparteix a

Notícies Fundació