FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.12.2009 10:00

Any històric també per a la Fundació

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona tanca un 2009 històric en el qual s’han inaugurat set centres XICS, s’han consolidat la resta de programes propis i la col·laboració amb l’ONU s'ha fet més estreta.


El 2009 has estat un any memorable esportivament parlant per al FC Barcelona. I la responsabilitat social corporativa de l’entitat també ha estat a l'altura. La Fundació del club ha treballat intensament durant dotze mesos que deixen el balanç següent.

Set nous XICS

XICS_burkina_faso_2_www.fcbarcelona.cat.JPGEl 2009 ha estat l’any de les inauguracions de centres XICS. S’ha donat oficialment el tret de sortida als centres del Marroc, l’Índia –se'n va inaugurar un i es va posar la primera pedra del segon-, Mali, Mèxic –dos centres-, l’Equador i Burkina Faso. Això significa que aquest programa propi de suport integral arriba ja a més de 10.000 beneficiaris de tot el món.

Tres noves JES

L’altre gran programa propi de la Fundació, les Jornades d’Esport Solidari (JES), també han fet quilòmetres aquest 2009. Aquest programa de formació de formadors s’ha desplegat a l’Equador i també a casa nostra, a Santa Coloma de Gramenet i al Camp Nou.

Foment dels valors cívics

2009-09-14_TROBADA_MUNDIAL_DIRECTORS_XICS_005.JPGEl recurs formatiu online ‘Juga-la!’ ha continuat la seva particular cursa de fons a les aules de Catalunya i Llatinoamèrica divulgant els valors cívics a través del web juga-la.cat . L’altre gran programa d’aquesta àrea, el ‘Fem equip, fem ciutat’, que proposa codis de conducta positius per als clubs esportius, s’ha desplegat a set localitats catalanes.
Any històric també per a la Fundació

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Avanços amb l’ONU
L’aliança amb l’Unicef ha fet un pas molt important, ja que ha incorporat tot el con sud de l’Àfrica com a població beneficària en la lluita contra la sida i ha impulsat campanyes de sensibilització sobre aquesta malaltia a Catalunya, com la protagonitzada per l’osset Dubu. Amb la UNESCO, la Fundació ha estudiat, durant aquest any, la posada en marxa d’una càtedra universitària i amb l’UNHCR/ACNUR s’ha continuat avançant en favor del benestar dels refugiats i s’ha ampliat l’espectre d’aquesta aliança als desplaçats interns colombians.


Comparteix a

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana