FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.12.2009 12:35

Dubu, també per Nadal

www.fcbarcelona.cat


El lloc web www.dubucontrasida.org, creat per a la campanya ‘La sida és cosa de nens’ de la Fundació, ha ampliat els seus continguts i serveis.


L’osset Dubu passarà el Nadal a la xarxa a través del lloc web www.dubucontrasida.org, amb l’objectiu de continuar sensibilitzant la gent sobre la sida infantil. La Fundació FC Barcelona i l’Unicef han volgut reforçar aquest web, que es va llançar internacionalment el 29 de novembre, amb la incorporació de més recursos informatius sobre la sida infantil pensats per a pares i educadors infantils.

Sorteig d’ossets Dubu

interface13.jpgEls joves que superin els jocs que proposa el web entren a formar part del sorteig d'un dels famosos óssos de peluix Dubu que van acompanyar els jugadors del FC Barcelona en els prolegòmens del clàssic el 29 de novembre. El primer sorteig es durà a terme el proper 11 de gener, i també se'n prepara un segon per al mes de març.

Una gran aventura gràfica

http://www.dubucontrasida.org/ és una aventura gràfica protagonitzada per l'ós Dubu, en la qual els menors han d'ajudar-lo a superar quatre nivells de jocs vinculats amb diverses problemàtiques relacionades amb la sida infantil: la transmissió mare-fill, la transmissió de persona a persona, l'accés a medicaments antiretrovirals i la protecció dels nens i nenes orfes.
Dubu, també per Nadal


Comparteix a

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana