FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.12.2009 11:19

Continua el suport als cooperants catalans

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona va participar aquest dimecres en la concentració silenciosa convocada en suport als cooperants segrestats a Mauritània.


La directora general de la Fundació FC Barcelona, Marta Segú, així com l’equip de programes de l’entitat van participar ahir, representant el FC Barcelona, en una nova mostra de suport als cooperants catalans de l’ONG Barcelona Acció Solidària segrestats el 29 de novembre passat a Mauritània.
 
Concentració silenciosa

2009-12-16_CONCENTRACION_CARAVANA_SOLIDARIA_003.jpgL’acte es va dur a terme a la plaça del Rei de Barcelona a les 19.00 h del vespre. Allà, desenes de persones, entre elles de l’ONG Barcelona Acció Solidària, de l’Ajuntament de Barcelona així com d’altres entitats socials catalanes, van ocupar l’escalinata de la plaça en un acte simbòlic que es repetirà cada dimecres fins a l’alliberació dels cooperants Albert Vilalta, Roque Pasqual i Alícia Gámez.

Una estreta relació

“Volem mostrar el nostre suport incondicional als segrestats i a les seves famílies, així com a Barcelona Acció Solidària, ja que es tracta d’un projecte en el qual la Fundació FC Barcelona col·labora des de fa més de tres anys, i coneixem de primera mà el benefici que suposa per als nens beneficiaris dels nostres projectes a l’Àfrica Occidental”, ha assegurat Marta Segú.
Continua el suport als cooperants catalans


Comparteix a

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana