FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.12.2009 11:11

Subhasta solidària de MÉS

www.fcbarcelona.cat


Les samarretes MÉS d’edició limitada que duien els jugadors la passada edició del Trofeu Joan Gamper se subhastaran. Els fons aniran destinats als projectes de la Fundació i UNHCR/ACNUR.


En el marc de l’aliança entre el FC Barcelona i l’UNHCR/ACNUR, la Fundació del club i l’Àgència de Nacions Unides han engegat, en col•laboració amb SocialBid, una subhasta solidària d’un dels objectes més preuats de la col•lecció MÉS. Es tracta de les samarretes d’edició limitada –només se’n van fer 1.899 unitats– que van lluir els jugadors del FC Barcelona en l’última edició del Gamper, el 19 d’agost passat.

Fons per als programes

De moment hi ha disponibles nou samarretes –les de Messi, Alves, Puyol, Busquets, Touré, Pedro i Bojan–, a més de les de Keita i Piqué, que també han cedit la seva tot i que no van jugar el partit. Totes tenen un preu de sortida de 120 euros. Els fons recaptats en aquesta subhasta es destinaran als projectes conjunts de la Fundació FC Barcelona i UNHCR/ACNUR al Nepal, l’Equador i Ruanda.


Foto: Arxiu
Foto: Arxiu
Solidaritat ‘on-line’
L’entitat SocialBid, que vehicula aquesta iniciativa, ajuda més de 40 ONG de l’Estat a finançar els projectes socials a través de la venda a Internet de productes i serveis.


Comparteix a

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana