Els jugadors, amb Dubu

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.12.2009 16:51

Els jugadors, amb Dubu

www.fcbarcelona.cat


El primer equip de futbol ha conegut aquest matí l’osset Dubu, la mascota de la campanya conjunta de l'Unicef i la Fundació FC Barcelona que lluita contra la sida.


Leo Messi, Rafa Márquez, Thierry Henry, Andrés Iniesta, Bojan Krkic... Tots els cracs del FC Barcelona han conegut aquest dijous l’osset Dubu, el protagonista de l’acció solidària iniciada per l’Unicef i la Fundació FC Barcelona.

DSCF2984.JPGDe fet, l’osset, que ha estat notícia tota una setmana, ja va conèixer alguns dels jugadors del primer equip, com Alves o Ibrahimovic, quan es va rodar un espot per aquesta campanya de conscienciació sobre la sida.

Altres jugadors, com Abidal o Valdés, han lluït la samarreta amb l’eslògan 'Stop sida infantil'. Cal recordar que al web www.dubucontrasida.org hi ha tota la informació relativa a la campanya.

L’hoquei, també

L’osset Dubu no només ha conegut els cracs del futbol blaugrana, sinó que també ha tingut el plaer de trobar-se aquesta tarda amb alguns dels jugadors d’hoquei patins, com Egurrola, Borregán o Carlitos López.
Els jugadors, amb Dubu
Una web per aprendre i guanyar
El web oficial d'aquesta campanya, www.dubucontrasida.org , s'adreça als nens mitjançant quatre jocs. En aquests jocs els nens i nenes poden guarir en Dubu de la sida, i també aprendre més coses sobre la malaltia. Si superen les proves d'aquests jocs, els nens i nenes entraran en un sorteig per guanyar un osset Dubu signat per jugadors del primer equip de futbol.


Comparteix a

Notícies Fundació