FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.12.2009 12:19

Nou acord logístic de la Fundació

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Logística Justa i la Fundació Cares, vinculades al Port de Barcelona, que facilitarà l’enviament de material als projectes.


El vicepresident Alfons Godall, la directora general de la Fundació, Marta Segú i el president del Port de Barcelona, Jordi Valls, han signat un acord que uneix la Fundació FC Barcelona amb la Fundació Logística Justa i la Fundació Cares, que facilitarà l’emmagatzemament i l’enviament de material, entre d’altres, als centres XICS. 

Acord de  “gran prestigi”  

Segons Marta Segú, per a la Fundació FC Barcelona aquesta entesa representa una col·laboració de “gran prestigi perquè aquestes dues fundacions duen a terme un treball molt rigorós que, a més, té un valor afegit”. Per Jordi Valls, aquest acord “genera energies en aquestes dues entitats”.
 
Fundacions amb valor afegit
 
La Fundació Logística Justa té com a objectius, entre d’altres, afavorir l’accés de productes de comerç just i economia social dels països més desfavorits al mercat espanyol i la Fundació Cares (Centre d’Alt Rendiment Empresarial i Social) promou la inserció laboral de col·lectius discapacitats, principalment psíquics, i en risc d’exclusió.
 
Nou acord logístic de la Fundació


Comparteix a

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana