FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.11.2009 11:32

‘La sida també és cosa de nens’

www.fcbarcelona.cat


Tot està llest perquè aquest diumenge la Fundació i l’Unicef despleguin per Barcelona la campanya de sensibilització sobre la sida. També hi haurà una acció simbòlica al terreny de joc.


Amb el lema ‘La sida també és cosa de nens’, l’osset Dubu, la mascota de la campanya, sortirà als carrers de Barcelona aquest diumenge amb l’objectiu de sensibilitzar l’opinió pública de l’impacte d’aquesta malaltia en la població infantil. Barça i Unicef ja fa tres anys que treballen per a aquesta causa i, ara, és el moment de compartir amb els ciutadans aquesta iniciativa.

Acció als carrers de Barcelona

La Fundació FC Barcelona i l’Unicef han organitzat diverses accions per a aquest diumenge de clàssic. D’una banda, es repartiran uns 4.000 globus amb la imatge de l’osset Dubu per diversos punts neuràlgics de la ciutat de Barcelona (Plaça Catalunya, Plaça Universitat, Plaça Urquinaona, Jardinets de Gràcia, Maremàgnum i als voltants de les instal•lacions del FC Barcelona). Aquests globus, que es repartiran gràcies a l’ajuda de voluntaris, duran adjuntat un petit document divulgatiu sobre la sida i els seus efectes.

Acció minuts abans del clàssic

ibra_oso_1.jpgMinuts abans que comenci el partit Barça-Madrid, cadascun dels jugadors d'ambdós equips sortiran al camp acompanyats d'un infant que portarà també l’osset Dubu. Els joves duran unes samarretes amb l'eslògan "stop sida infantil" i una invitació per visitar el web oficial de la campanya www.dubucontrasida.org

Els jugadors, implicats

Aquesta iniciativa solidària ha comptat també amb el suport dels jugadors del FC Barcelona, que han gravat un espot per a aquesta campanya de conscienciació. El vídeo ha estat difós en els principals canals de comunicació.
‘La sida també és cosa de nens’
Dilluns, els resultats de l’aliança
El proper dilluns dia 30, vigília del Dia Mundial contra la SIDA, la Fundació FC Barcelona farà balanç de l’aliança amb l’Unicef i es presentaran els resultats més recents dels projectes conjunts.

La cita serà a les 17.00 h a la Sala de Premsa del Camp Nou, amb la presència de Joan Laporta; Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona; Susan Kassede, Senior Specialist, HIV Prevention (Adolescents), UNICEF HIV Section; i Joana Pérez, coordinadora d’UNICEF Catalunya.


Comparteix a

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana