FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.09.2009 11:06

El Barça, amb els discapacitats xinesos

Marc Parramon


Seixanta escoles especials de la Xina disposen de material informàtic gràcies a l’aportació del club a la gira asiàtica del 2007.


L’estiu del 2007 el primer equip del FC Barcelona estava immers en una gira asiàtica plena d’èxit. Entre els molts actes d’aquella estada en terres orientals es va dur a terme un sopar benèfic a Pequín en favor de la Federació de Minusvàlids de la Xina (CDPF). Durant aquella vetllada, el 4 d’agost, 450 persones van atapeir les taules instal•lades al Beijing Internacional Conference Centre. El menú era el de menys. El més important és que aquella nit es va recaptar la gens menyspreable xifra d’un milió d’euros.

Material informàtic i multimèdia

Dos anys després aquesta organització de discapacitats –es calcula que a la Xina n’hi ha més 83 milions- ha fet públic on han anat a parar els diners recaptats. Gràcies a les aportacions del FC Barcelona i dels assistents a aquell sopar –a més de les dels internautes que van participar en una subhasta ‘online’ posterior- s’ha equipat amb material informàtic i multimèdia seixanta escoles especials de les províncies d’Inner Mongolia, Sichuan, Guangxi, Xinjiang i del Tibet.

L’aportació del FC Barcelona

Entre els objectes que el FC Barcelona va oferir en aquella subhasta solidària hi havia la samarreta del dia de la presentació de Thierry Henry, una litografia del cartell de Joan Miró per al 75è aniversari del club, una cinta de cabells firmada per Ronaldinho, unes botes de Messi signades i una reproducció de la pilota que l’any 1957 es va fer servir per inaugurar el Camp Nou.
El Barça, amb els discapacitats xinesos

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana