FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.09.2009 15:05

“Amb els XICS també fem gols”

www.fcbarcelona.cat


Aquest migdia s’ha posat el punt final al primer fòrum d’Acció Social XICS-JES i s’ha presentat l’acord entre el club i l’Obra Social de La Caixa.


El president Joan Laporta, la directora general de la Fundació, Marta Segú, i la directora general adjunta de l’Obra Social de La Caixa han presentat aquest dissabte al migdia l’acord entre la Fundació del Barça i l’Obra Social de La Caixa. Les dues entitats sumen esforços en matèria de responsabilitat social corporativa.

Èxit del primer fòrum XICS-JES

2009-09-19_CLAUSURA_FORUM_XICS-JES_022.JPGL’acte ha coincidit amb la jornada de clausura a la Sala París del primer Fòrum d’Acció Social XICS-JES en què col·laboren les dues institucions. Durant aquesta setmana, del 14 al 19 de setembre, ha tingut lloc al Centre Esplai del Prat de Llobregat la reunió de directors i assistents socials dels 12 centres XICS que la Fundació té arreu. Aquest dissabte ha estat el mateix president Joan Laporta qui ha entregat els diplomes de participació als més de 25 assistents que han posat en comú la filosofia del projecte i el model de gestió i activitats de cada centre.

Suma d’esforços amb La Caixa

Després de la clausura d’aquest fòrum, el protagonisme s’ha desplaçat a la Sala París. Laporta ha subratllat de nou la importància què té la Fundació i la solidaritat per al club. “És la millor decisió que hem pres des que vam entrar al club. La xarxa XICS és una xarxa viva. Hi havia una idea; volíem agrair a la societat el que la societat ens han donat. Ja és una realitat. El Barça en essència és ‘més que un club’ i els projectes de la Fundació ens ajuden a expressar la nostra solidaritat i la nostra identitat”. El president ha estat clar: “Amb els XICS també fem gols”.

2009-09-19_CLAUSURA_FORUM_XICS-JES_006.JPGFa un any i un dia es va segellar aquest acord d’entesa entre l’Obra Social de La Caixa i el FC Barcelona. Segons Elisa Durán, directora adjunta de l’Obra Social, en solidaritat, sumar és bàsic. “És molt important sumar objectius i unir esforços per sentir-nos realment útils”, ha apuntat Durán, que durant la roda de premsa ha entregat un xec amb els 150.000 euros per al projecte del centre XICS a Santa Coloma de Gramenet.

Dues institucions serioses

Per Laporta, la col·laboració amb La Caixa mostra la fermesa dels projectes solidaris del Barça. “Estem al Barça dirigint programes i no estem sols. Tenim amb nosaltres persones capacitades que fan que els somnis dels nens i nenes vulnerables es facin realitat”, ha destacat el president blaugrana.

Laporta ha subratllat que l’entitat financera ha valorat del club la serietat empresarial a l'hora de col·laborar-hi. “La Caixa, caracteritzada pel rigor i la serietat, ha vist en el Barça una entitat amb garanties”.

“Amb els XICS també fem gols”
Content per la renovació de Messi
Joan Laporta ha estat contudent sobre la renovació de Messi, signada aquest divendres fins el 2016 i que ha estat comentada aquest migdia a la sala de premsa. “És l’alegria més gran que podíem donar al barcelonisme. En Messi és un exemple i també una manera d’expressar la nostra identitat. El Leo és feliç a Barcelona i nosaltres estem agraïts al Leo”.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana