FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.09.2009 13:09

Dissabte, cloenda del 'Fòrum XICS-JES'

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona i l’Obra Social “la Caixa” tancaran el proper dissabte al Camp Nou el ‘Fòrum XICS-JES’ en presència de tots els participants.


L’acte de cloenda d’aquest fòrum es durà a terme el proper dissabte dia 19 de setembre a partir de les 13:00h a la Sala de Premsa del Camp Nou i comptarà amb la presència del president del FC Barcelona, Joan Laporta; de la directora general de la Fundació FC Barcelona, Marta Segú; de la directora general adjunta de l’Obra Social “la Caixa”, Elisa Durán; i del director adjunt de l'Àrea de Medi Ambient i Ciència de l'Obra Social "la Caixa", Francesc Xavier Bertolín.

Presentació pública de l’acord

Aprofitant l’avinentesa, la Fundació FC Barcelona i l’Obra Social “la Caixa”, presentaran públicament el seu conveni de col•laboració que pretén unir voluntats amb l’objectiu d’ajudar a la infància vulnerable a través d’accions concretes i sumar esforços en matèria de responsabilitat social corporativa.

Dissabte, cloenda del 'Fòrum XICS-JES'
Treball conjunt fructífer
El treball conjunt entre la Fundació FC Barcelona i l’Obra Social "la Caixa" ja ha donat diversos fruits. El passat mes d’abril es va cel•lebrar, gràcies a les sinèrgies entre les dues entitats, una nova edició de les Jornades d’Esport Solidari (JES) al Camp Nou. Es tracta d’un dels programes propis de la Fundació FCB que en aquesta edició va comptar amb la participació de 160 infants i 33 educadors del programa Caixa ProInfància.  

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana