FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.08.2009 14:33

La loteria més culé

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona, a través de la seva Fundació, i l’administració ‘La Bruixa d’Or’ de Sort han creat la ‘Loteria Culé’. Es tracta de dècims i participacions de la loteria de Nadal, els donatius dels quals seran per a finalitats benèfiques.


La sala de premsa del Camp Nou ha acollit aquest divendres al migdia l’acte de presentació de la ‘Loteria Culé’. El vicepresident primer del FC Barcelona, Alfons Godall, la Directora General de la Fundació, Marta Segú, i el director de la Bruixa d’Or, Xavier Gabriel, n’han explicat tots els detalls.

Donatius solidaris

2009-08-21_PRESENTACION_LOTERIA_CULE_004.JPGEls dècims de la ‘Loteria Culé’ tindran un preu de 22 euros, 2 dels quals seran de donació. Pel que fa a les participacions, el preu de cada butlleta serà de 5 euros i el donatiu serà d’un euro. El 80% de les donacions de cada dècim i butlleta seran per als projectes de la Fundació FC Barcelona i el 20% restant per a l’Acció Social de La Bruixa d’Or.

Aspecte blaugrana

Cada dècim es vendrà en un sobre amb els colors del Barça i les participacions tenen un disseny personalitzat amb els toons de diversos jugadors i tècnics del Barça acompanyats de la mascota de la Bruixa d’Or (una bruixa que, en aquest cas, es vestirà de blaugrana). Tant els dècims com les participacions pertanyen a sèries íntegres de la Loteria Nacional.

Diferents terminacions

2009-08-21_PRESENTACION_LOTERIA_CULE_006.JPGEl llançament inicial de la ‘Loteria Culé’ constarà de butlletes amb 5 jugadors diferents, amb la particularitat que la butlleta de cada jugador acaba amb els números del seu dorsal. Les primeres en sortir a la venda seran les de Guardiola (acabada en 00), Messi (acabada en 10), Puyol (05), Valdés (01) i Touré (24).

L’administració de Sort s’ha compromès a assumir totes les despeses de distribució dels dècims i les participacions.
La loteria més culé
A la venda, el 31 d’agost
Coincidint amb el primer partit de Lliga contra l’Sporting de Gijón, el dilluns 31 d’agost es posarà a la venda la ‘Loteria Culé’. Els dècims es posaran a la venda a través del lloc web www.loteriacule.cat . Pel que fa a les butlletes, hi haurà una vintena de punts de venda al mateix Camp Nou i un parell més al boulevard de taquilles. El Barça farà una crida a les penyes i a entitats i institucions catalanes per animar-les a sol·licitar la ‘Loteria Culé’ i col·laborar d’aquesta manera amb la Fundació del FC Barcelona.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana