FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.06.2010 12:59

‘Fem equip, fem ciutat’, a Barcelona

www.fcbarcelona.cat


Continuen les presentacions del programa de la Fundació ‘Fem equip, fem ciutat’ a Barcelona. El projecte es presenta als districtes de Sants-Montjuïc i l’Eixample.


El 21 de juny passat es va presentar el programa ‘Fem equip, fem ciutat’ davant dels clubs esportius del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. “Fem equip, fem ciutat” ésun programa d’intervenció social de la Fundació FC Barcelona que pretén involucrar els ajuntamentperquè fomentin els valors positius de l’esport entre les entitats esportives del seu municipi.
 
Interès en les tasques amb les famílies
 
A la presentació de Sants-Montjuïc hi van assistir aproximadament una quinzena de representants d’entitats esportives del districte. Com és habitual en aquestes presentacions –que ja s’han dut a terme també a Horta-Guinardó i Ciutat Vella– s’explica la voluntat de la Fundació i de l’Ajuntament de Barcelona de treballar amb els clubs, a través de l’Institut Barcelona Esports, per dur a terme una tasca educativa a través de l’esport. En la presentació es va poder percebre un bon interès, sobretot amb les tasques enfocades a les famílies, que és on els clubs es troben més mancances a l’hora d’intervenir-hi.
 
Què vol dir ser de ‘Fem equip, fem ciutat’?
 
Quan un club esportiu s’adhereix a ‘Fem equip, fem ciutat’ està expressant públicament el seu compromís amb la dimensió educativa de l’esport. Tots els integrants del club (esportistes, entrenadors, directius, famílies, etc.) es comprometen a seguir uns models de conducta que reforcin aquest compromís. Per dur-ho a la pràctica, el programa ofereix cursos de formació i activitats ludicoeducatives que permeten als clubs implementar en el dia a dia aquesta filosofia.
 
Per a més informació, consulteu www.femequip.cat
  
‘Fem equip, fem ciutat’, a Barcelona
També a l’Eixample i a Montblanc
Aquest dijous 1 de juliol es farà la presentació a un nou districte de la ciutat de Barcelona, en aquest cas a l’Eixample, i el dia 15 de juliol es farà amb els club i entitats esportives de Montblanc. ‘Fem equip, fem ciutat’ ja s’aplica a Barcelona (Horta-Guinardó i Ciutat Vella), Tarragona, Mataró, Caldes de Montbui, Castelldefels, Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Codines.


Comparteix a

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana