FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.12.2008 17:38

Els Prínceps guardonen el Barça

www.fcbarcelona.cat


La Fundació ha quedat finalista al premi Codespa en la categoria d’empresa per la tasca desenvolupada amb el programa propi XICS. El guardó s'ha entregat avui a Madrid de mà del Príncep d'Astúries.


El vicepresident del FC Barcelona, Alfons Godall, i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Marta Segú, han recollit el guardó que acredita a la Fundació FC Barcelona com a finalista del XII Premi Codespa en la categoria d'empresa. És la primera vegada que una entitat esportiva rep aquest reconeixement per la seva trajectòria solidària. El premi reconeix la tasca del programa XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris) pel seu suport integral a nens i joves vulnerables d’arreu del món.

Reconeixement de les empreses

Centro_XICS_Senegal.jpgEl guardó l'ha entregat aquest matí el president d’honor de la Fundació Codespa, el Príncep d’Astúries, Felip de Borbó. Codespa organitza anualment aquest premi amb l’objectiu de reconèixer públicament les empreses, voluntaris i periodistes que hagin destacat per la seva contribució al desenvolupament dels països més desafavorits. El primer premi de la Categoria d'empresa per davant de la Fundació se l'ha endut el BBVA.

Promovent l’educació dels més necessitats

premicodespa_www.fcbarcelona.cat.jpgLa Xarxa Internacional de Centres Solidaris ( XICS ), va posar-se en marxa ara fa dos anys, després de l’arribada a la presidència del club de Joan Laporta. L’objectiu del XICS és oferir suport integral a infants i joves d’arreu del món en matèria d’educació, assistència sanitària, suport psicosocial i accés a l’esport i al lleure.

Amb el nou centre de Santa Coloma de Gramenet, l’entitat blaugrana compta en l’actualitat amb un total de 10 centres ubicats a Senegal, Marroc, Brasil, Camerun, India, Equador, Mèxic, Mali, Burkina Faso i Malawi en col·laboració amb entitats locals o ONGs, que ajuden a un total de 7.000 infants.

Alfons Godall rep el premi de mans dels Prínceps d'Astúries
Alfons Godall rep el premi de mans dels Prínceps d'Astúries

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana