FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.12.2008 14:22

Arriba el calendari solidari del 2009

www.fcbarcelona.cat


Un any més el FC Barcelona i el diari ‘Sport’ editen el calendari solidari, una iniciativa que pretén recaptar fons per a la Fundació i l’Unicef i que ha comptat amb la participació dels jugadors del primer equip.


És el cinquè any que es posa en marxa aquesta iniciativa altruista que s’ha convertit ja en un clàssic previ al Nadal. El calendari d’enguany consta de dotze fotografies que il·lustren dotze accions o programes que la Fundació FC Barcelona desplega a Catalunya i al món. Tots els jugadors de la primera plantilla han participat desinteressadament en aquestes instantànies que reflecteixen l’essència de programes consolidats com els XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), les JES (Jornades d’Esport Solidari), el ‘Juga-la!’, el ‘Tot Colors’ o les aliances amb les agències de les Nacions Unides (l’Unicef, la Unesco i l’UNHCR/ACNUR).

A partir de dissabte a la venda

ALN24D07.008.jpgEl calendari es posarà a la venda aquest dissabte dia 13 de desembre i estarà disponible als quioscos fins al proper 11 de gener. El seu preu és de 4,50 euros –igual que en l’edició anterior- i tindrà una tirada inicial de 35.000 exemplars. Les fotografies estan signades per Valentí Enrich.

Beneficis repartits

La iniciativa ha rebut el suport de les tres agències de les Nacions Unides que col•laboren amb la Fundació i els beneficis de les vendes aniran destinats, a parts iguals, a projectes de la Fundació i de l’Unicef.
Arriba el calendari solidari del 2009
Els infants dels XICS protagonistes
Els joves que han compartit fotografia amb els jugadors del FC Barcelona són els beneficiaris inscrits en el centre XICS de Santa Coloma de Gramenet, un centre de suport escolar i psicosocial obert per la Fundació al barri de Santa Rosa que es va inaugurar oficialment el mes de novembre passat en aquesta localitat del barcelonès.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana