FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.12.2008 13:15

Una col·lecció exclusiva i de qualitat

www.fcbarcelona.cat


Roba compromesa amb la sostenibilitat mediambiental, moderna i exclusiva. Aquests són els tres trets principals de la primera col·lecció de roba del projecte MÉS.


Tota la gamma de productes reflecteix el compromís de NIKE, un dels tres participants -juntament amb l'ACNUR i el FC Barcelona- en la campanya solidària MÉS , amb el medi ambient. I és que tota la roba té un tacte suau i fa servir cotó 100% orgànic com a teixit base. A més, tots els detalls de les peces de roba estan impresos amb tintes amb base de soia.

El logotip, a la vista

Tots els productes incorporen el logotip MÉS com a motiu central. En el cas de les samarretes per a homes i per a nens n’hi ha, però, de dos tipus: un logotip sòlid o bé un logotip amb un detall de repunt imprès. Aquestes samarretes estan disponibles en negre i blanc, amb les corresponents variants de logotips en cadascun dels casos.

La samarreta per a dones està entallada especialment per afavorir la silueta femenina, i conserva tots els detalls de disseny de la samarreta per a homes.

Gorres, pins i dessuadores, també

gORRA_C.jpgL’oferta no s’acaba amb els diferents tipus de samarretes. També es podran adquirir gorres, pins i dessuadores que inclouran a les seves parts davanteres el detall gràfic amb el logotip i les tres parts implicades a MÉS (el FC Barcelona, Nike i l’ACNUR). En el cas de les dessuadores amb caputxa, aquestes presenten un atrevit estampat a la part interna de la caputxa, amb els colors sòlids per representar els participants implicats.

A la dessuadora s’han substituït els tradicionals traus metàl·lics per ullets brodats. A més, en comptes de cordons metàl•lics ara hi podem veure cotó plegat i detalls tatxonats.

A més, les paraules ‘MÉS que un club’ estan impreses al braç dret de totes les peces. Aquest és el lema del FC Barcelona, un dels tres socis implicats a MÉS.

A la part interior de la zona posterior del coll de cada producte es podrà veure imprès un recordatori d’on es donaran els diners recaptats en les compres.

Punts de venda

Fy08_MES_PR_M_hollow_06_C.jpgReproduïm a continuació els llocs on es podran adquirir els productes del projecte MÉS:

- A Barcelona: a totes les botigues Nike oficials, a totes les FCBotigues (inclosa la ubicada al Camp Nou), així com als córners de les botigues BASE.

- Fora de Barcelona: a la FCBotiga de l’estació de Girona i a la de l’àrea de servei de la Jonquera, així com les BASE de Tenerife i Las Palmas de Gran Canaria.

- Fora de l’Estat espanyol: a les botigues oficials Nike de ciutats com Londres, Berlín, Hamburg, París, Marsella, Milà, Roma, Amsterdam, Lilla i Nantes, entre d’altres.

Els productes es podran adquirir també a www.mesfutbol.org i a la Botiga Online del Barça .
Una col·lecció exclusiva i de qualitat

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Els jugadors l’estrenaran dissabte
Els jugadors del primer equip del FC Barcelona lluiran aquest dissabte la samarreta del projecte MÉS per primer cop, en el matx que els enfronta al València en el partit corresponent a la 14a jornada de Lliga.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana