FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.12.2008 12:24

MÉS, un nou repte solidari

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona, juntament amb l’ACNUR i Nike, s’han unit per posar en marxa un nou projecte solidari que sota el nom MÉS vol fomentar l’educació a través de l’esport de joves vulnerables i refugiats d’arreu del món.


Partint de l'eslògan ‘més que un club’, s’engega una nova campanya solidària, anomenada MÉS, que compta amb la participació de la Fundació del FC Barcelona, la multinacional esportiva Nike i l’agència de l’ONU per als refugiats, l’ACNUR.

El millor equip

Aquestes tres entitats volen formar el millor equip per impulsar un programa per ajudar els nens i joves refugiats de tot el món. En primer lloc s’ha creat la marca MÉS, una col·lecció exclusiva de roba i productes creats i dissenyats per Nike. Els beneficis de la venda dels productes de la marca MÉS seran distribuïts per la Fundació del FC Barcelona i l’ACNUR.

Ninemillion.org

Nike_MES_171108-3.jpgDes de l’acord entre la Fundació del FC Barcelona i l’ACNUR, al gener del 2008, totes dues entitats han treballat per millorar la situació dels refugiats d’alguns països com Ruanda, l’Equador i el Nepal. Amb el nou projecte MÉS, els beneficis aconseguits per la venda dels productes serviran per patrocinar el projecte ninemillion.org de l’ACNUR que vol fomentar l’esport i l’educació entre els joves més vulnerables a nivell internacional.

Contribuir amb el projecte

A través del lloc web mesfutbol.org o mesfootball.org es pot saber a quins indrets es poden adquirir els productes MÉS. D’altra banda, a través d’aquest lloc web també es pot trobar més informació sobre el projecte.

Una campanya mundial

La campanya MÉS ha estat realitzada per l’agència de publicitat Wieden+Kennedy i mostra diverses imatges amb missatges que tenen com a nexe d’unió el lema MÉS. L’encarregat de captar aquestes instantànies ha estat el fotògraf sud-africà Mikhael Subotzky, que ha immortalitzat un torneig de futbol en un dels camps de refugiats de l’ACNUR a Nakivale (Ruanda).
MÉS, un nou repte solidari
Unió de tres entitats
El projecte MÉS ha estat possible gràcies a la col•laboració de la Fundació del FC Barcelona, l’ACNUR i Nike. El club blaugrana ja fa temps que treballa amb totes dues entitats. Des del gener del 2008, la Fundació i l’ACNUR treballen per promoure iniciatives a favor dels refugiats.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana