FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.12.2008 13:47

El Barça, de nou, amb els Special Olympics

Míriam Nadal


Aquest dimecres al migdia s’ha presentat a la sala de premsa del Camp Nou, l'onzena marxa dels Special Olympics-APPS. 'Tots junts som imparables' compta de nou amb el suport del Barça i de la seva Fundació.


Dissabte, 6 de desembre serà el dia de l'onzena marxa dels Special Olympics-APPS. I aquesta edició, un cop més, comptarà amb el suport del FC Barcelona i de la seva Fundació.

Aquest migdia s’ha presentat a la Sala de Premsa del Camp Nou aquesta onzena edició d’aquesta jornada per a les persones amb discapacitat intel·lectual. 'Tots junts som imparables', lema d’aquesta marxa, compta un cop més amb l’ajuda i el suport del FC Barcelona.

Final de la marxa al Camp Nou

03-12-08_WEB_OLIMPICS_13.jpgEl vicepresident primer Alfons Godall ha apuntat la importància que té per al club situar-se al capdavant d’aquesta marxa, que començarà a les 11 h del matí a l’Avinguda Maria Cristina i que finalitzarà al Palau Blaugrana.

“És un orgull contribuir en aquesta acció. És un objectiu que coincideix amb els de la Fundació blaugrana que és sens dubte, ajudar als més vulnerables; i en aquest cas, també amb nens i nenes de Catalunya”, ha destacat Godall.

El suport barcelonista

03-12-08_WEB_OLIMPICS_01.jpgPer Francesc Martínez de Foix, president dels Special Olympics Catalunya, tenint en compte els temps de crisi econòmica i social que corren, és necessari el suport d’entitats com el Barça. “En els moments de dificultat, els que pateixen més acostumen a ser els col·lectius més vulnerables. L’objectiu d’aquesta marxa és celebrar i reclamar el que ens falta”, ha subratllat Martínez de Foix que ha afegit: “Això se sustenta amb col•laboracions com la del Barça. Funciona perquè tenim gent com l’Alfons Godall i la Marta Segú, que s’hi adhereixen”.

Amb presència del primer equip

L’edició d’aquest any compta amb un spot amb el protagonisme de dos jugadors blaugrana: Carles Puyol i Bojan Krkic. En aquest anunci, els dos futbolistes demanen autògrafs a les persones amb discapacitat que tornen de disputar un partit de futbol.
El Barça, de nou, amb els Special Olympics
Viatge amb resultats històrics
La directora de la Fundació, Marta Segú, ha valorat la participació del Barça a la lectura de l’informe de la situació mundial de la sida a la seu de les Nacions Unides de Nova York. “En fem una valoració molt positiva. És un fet històric que ha tingut transcendència internacional . Per primer cop, han convidat a una entitat i ha estat el Barça. El president Joan Laporta ha explicat els resultats de la col·laboració del Barça en aquesta malaltia a Swazilàndia”, ha subratllat Segú.

La màxima responsable de la Fundació ha argumentat “s’han vist els resultats de la responsabilitat corporativa del Barça que és professional i rigorosa. Volem que l’esport sigui l’eina social i fer visible aquestes problemàtiques a través d’aquesta eina tan potent”.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana