FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.10.2008 13:44

La Fundació arriba a 25.000 infants

www.fcbarcelona.cat


Després de dos anys de màxima activitat, la Fundació FC Barcelona ha impulsat prop d’una quinzena de projectes arreu del món. L’ajut de la Fundació ha arribat a més de 25.000 infants desafavorits.


Ajudar la població infantil en situació de risc ha estat el principal objectiu de la Fundació FC Barcelona en els darrers dos anys, quan l’actual Junta Directiva va decidir impulsar una nova etapa de la Fundació i la va convertir en l’ànima del Barça.

Ara, el club ha volgut fer balanç d’aquests dos anys de feina, i els ha donat a conèixer en una trobada a la premsa especialitzada en temes relacionats amb la solidaritat i la responsabilitat social corporativa, on hi ha intervingut el vicepresident Alfons Godall i la directora general de la Fundació, Marta Segú. Després de fer una exposició de les línies de treball, Segú s’ha mostrat satisfeta pel treball dut a terme i pels projectes de futur: “Fem una tasca de responsabilitat social corporativa, rigorosa i seriosa”.

Programes propis

JES_Honduras_grup.JPGDurant aquest període, la Fundació ha impulsat prop d’una quinzena de projectes, a través de la seva Xarxa Internacional de Centres Solidaris (XICS) i les Jornades d’Esport Solidari (JES). A més, sota els programes ‘Esport i Ciutadania’, la Fundació també potencia iniciatives de caràcter educatiu, cultural, científic i ciutadà.

Un total de catorze projectes solidaris propis (XICS I JES) ja estan en actiu en tot el món, i ajuden prop de 2.000 nens i nenes vulnerables i en situació de risc d’exclusió social de les zones més desafavorides del planeta. En aquest sentit, el vicepresident de l’Àrea Social, Alfons Godall, ha afirmat: “La Fundació és l’eina per la qual el Barça posa de manifest el seu compromís social davant el món, i no només ho diem, sinó que ho fem.”

Els acords amb l’ONU

Orfes_beneficiaris.JPGTots aquests programes propis es reforcen amb una segona línia d’actuació, basada en programes de col•laboració amb les Nacions Unides, a través d’aliances pioneres amb l’UNICEF, la UNESCO i la UNHCR/ACNUR, que ofereixen ajuda a més de 23.000 infants d’arreu del món.

Fruit de l’acord amb la UNESCO, la Fundació ha desenvolupat el programa ‘La Veu dels joves contra el racisme’, les conclusions del qual es donaran a conèixer el proper 6 de novembre al Parlament Europeu.
La Fundació arriba a 25.000 infants
Reconeixement mundial
La Fundació ha rebut en els últims mesos guardons en reconeixement a la feina feta. L’any 2007 va ser mereixedora del Premi FIFA Fair Play, del Laureus i del Premi LFP a la millor acció social, i del guardó FASPO a la innovació en el patrocini, per incloure a la samarreta el logo de la Unicef.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana