FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.10.2008 19:38

La Junta proposa nous patrons de la Fundació

www.fcbarcelona.cat


La Junta Directiva del club ha proposat la incorporació de tres nous patrons de la Fundació. A més, també ha proposat la incorporació del prestigiós economista Jordi Galí a la Comissió Econòmica.


El Patronat de la Fundació, el màxim òrgan rector d'aquest ens, analitzarà i sotmetrà a vot, en la pròxima reunió, aquestes propostes que avui ha fet la Junta en la reunió celebrada a Berga.

Les tres propostes són el sociòleg i president de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), Salvador Giner; el president de l'Òmnium Cultural, Jordi Porta; i l'exdirectora general del FC Barcelona, Anna Xicoy. Amb aquestes incorporacions, la Fundació manté la vocació de mantenir-se oberta a diversos sectors de la societat civil, del món cultural i de diversos sectors del barcelonisme.

Els tres nomenaments hauran de ser aprovats definitivament en la pròxima reunió del Patronat, prevista per abans de final del 2008. En aquesta trobada també es donarà compte de les baixes dels membres de la Junta Directiva que van dimitir al mes de juliol i que encara no hagin renunciat formalment al seu càrrec al Patronat.

Joan Porta és un dels noms proposats per la Junta.
Joan Porta és un dels noms proposats per la Junta.

Notícies Fundació


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana